En tappad lust

Watsons mamma ljuvlig tik
Watsons mamma ljuvlig tik

Så här ser en skönhetsdrottning ut i hundvärlden, hon har nog vunnit allt som går i norden, även pappan är en vinnarskalle, men ljus ser ut som Watson.

Jag satt här och tittade på inredning och det finns så mycket vackert som folk ordnar i sina hem. Men ibland när jag tittar på vissa bilder så undrar jag var de lever någonstans? Här har unga föräldrar inrett hela hus i vitt ….. bor ungarna i en lekstuga på tomten eller får de överhuvudtaget röra sig hemma?
Nu ringde syster från Huddinge, mitt krea har gått upp sedan sist så jag måste in imorgon igen och ta nytt akutprov. Fy för jag har haft lite ont över transplantatet några dagar och har provet inte gått ner imorgon så kanske jag åker på en akut biopsi, usch blir så nervös.
Tänker att det är mitt halsonda som spökar, men det skulle visst inte ge sånt resultat, ja vad vet jag. Vill helst bara gå upp i rök just nu …
Blir helt svettig av nervositet.
Tappade lusten att skriva

7 reaktioner på ”En tappad lust

 1. Vb skriver:

  Skrik rakt ut över vattnet så skriker jag tillbaka;

  -Kära Maggan jag älskar dig och hoppas att det inte är något allvarligt!

  Varma omtankar

 2. humlina skriver:

  Kan bara finna ett enda ord för dina ord om att kreat gått upp. ”Fy faaan” Att du då inte kan få slå dig till ro och kunna känna dig åtminstone ganska så trygg. Visst vet man att livet aldrig egentligen är tryggt, men ändå. När man varit svårt sjuk och man just börjat våga sticka upp nästippen ur otrygghetens mörker och drista sig till att känna tanken ”jag är på väg att bli frisk!!” Då vaknar också rädslorna..
  ”Rädsla du jobbiga rädsla att de inte kan uppfinna ett vaccin mot dig. Du är så nedrans jobbig och dyker alltid upp när man minst av allt behöver ditt sällskap”.
  Men du, så klart att du känner rädslan komma krypande när kreat gått upp.
  När man är fullt upptagen med att vistas i sjukdomslandet går oerhört mycket kraft åt till att orka igenom och klara stund för stund. Så tänds ljuset, för plötsligt har livs energierna åter vaknat till liv och då kommer rädslorna för att bli sjuk igen så klart utrusande så fort något krånglar.. När kroppen fylls på med energi då vidgas ens liv perspektiv oerhört mycket och då blir man självklart livrädd för att bli sjuk igen, för nu vet man vad det innebär att vara sjuk och allt som det medför. Jag fick göra en njurbiopsi efter ca 1-3 månad då kreat hade börjat gå upp. Men som sagt, nu har min njure bott inom mig i snart 13 år. Glöm inte * Andas djupa andetag * Drick mycket vatten. så njuren får all hjälp den kan få i sitt reningsarbete..(förlåt att jag tjatar men det är oerhört viktigt att dricka mycket, särskilt med tanke på alla tuffa mediciner som vi proppar i oss. Njuren har svårt att klara av allt det jobb på egen hand)
  På kärleksfyllda vingar kommer det flygande en stor .. Allt kommer att bli bra kram med mycket ljus, tillit och värme iiii.

 3. livsglimtar skriver:

  Humlina känner så mycket i hjärtat när jag läser dina ord, vet ju att vi delar upplevelserna och kan verkligen förstå varandra. Det är en märklig värld vi transplanterade lever i och precis så där känner jag som du skriver när det gäller rädslan. Den sticker upp sitt fula tryne när man minns anar det och då faller man hårt rakt ner. Det är just då man inser hur rädd man är egentligen, om man vågar känna efter. Efter organdonationen har jag ofta tänkt att näää jag vill banne mig inte gå igenom det en gång till. Jag trodde jag var förberedd på mycket, men att jag skulle bli så jäkla dålig har jag svårt att ta in. Som om jag inte fattade det hur jag än har försökt föreställa mig det hela innan operation.
  Nu ska jag dricka vatten, verkligen dricka mest hela tiden så att jag inte en gång till behöver uppleva att kreat ökar på grund av för lite vätska. Det är ju för sjutton självförvållat, bunkar till mig själv i skallen av min dumhet.
  Här kommer en massa varma bamsekramar tillbaka till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s