Tur som en tok

Eller rättare sagt god eftermiddag, sitter här med en fika

Eller rättare sagt god eftermiddag, sitter här med en fika

Tänk att jag hade sån tur att blodprovet var ok idag, kan inte nog berätta hur lättad jag kände mig när syrran ringde och berättade det.

Nu står vår vackraste karaff fylld med vatten på bordet. Jag ska inte slarva med drickandet hädanefter har lovat mig själv det. Blev så himla rädd igår …

Idag känner jag mig som en tompåse i skallen, jag har nog med att bara vara så tacksam över att jag inte behövde läggas in och göra en biopsi på nya njuren. Det är jobbigt att leva så här med alla tester varje vecka och inte säkert veta om ännu några dagar är ok med alla prover. Jag kände igår att jag är väldigt skör när det händer saker, inte mycket botten i mig just nu utan jag rasar rakt ner med en farlig fart om något går mig emot. Men å andra sidan far jag upp lika snabbt om det går min väg.

Idag fick jag en ny bok med posten, massor av mönster på vantar, mössor, sockor och annat smått man kan behöva. Jag inser att jag kommer att sticka sockor till marsipangrisen i många år och kanske får dottern ett par vad det lider hon älskar mina sockor.

Något mer händer inte här idag, jag bara hovrar i att vara.

16 reaktioner på ”Tur som en tok

 1. skatanstankar skriver:

  Kramar och grattis (om man nu kan säga så) till att blodprovet var OK. Men du… tur … det finns inget som heter tur sägs det. Det är helt enkelt meningen och ingen slump eller tur. Så det så. Kramar!

 2. Helena skriver:

  Vad roligt att har kommit igång att sticka. Och har en liten att sticka till!
  Vet du var man kan köpa garn till ”bra” pris?
  Ha det bra,
  PS. Kranvatten är gott

 3. Bettan skriver:

  Visst är det skönt när dom ringer och säger att proverna är bra. Jag var också livrädd för att behöva göra biopsi, men slapp. Jag glömde också att dricka, man är inte van. Bra idé det där att slå upp en tillbringare. Det går ju lättare att dricka när det inte är så iskallt. En mönsterbok va trevligt, jag önskar att jag kunde sticka sockor, som är så skönt. Må så gott.
  Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s