Saknad av vatten

Sitter här med luren på axeln och väntar på att Ellos ska svara … irriterande med alla deras frågor som kräver svar, vill jag beställa  saker själv? Det vore väl passande så de slapp prata med kunderna överhuvudtaget. Jag har skickat efter lite kläder via deras internetsidor, men kläderna kommer aldrig till min ”post”, undrar var de har gjort av mitt paket. Man ska inte skicka efter kläder från postorderföretagen det blir oftast bara slarv.

Jag har idag gått ner till vår affär och handlat ett bröd och tidningen, passade på att markera varje soffa jag såg efter min väg. Träffade lite folk som jag pratade med och kände att det var så härligt att prata som förr, tack vare att jag satt ner så orkade jag prata.

Idag har vi inget vatten i huset de håller på med någon lagning av rören. Gick upp före 8.30 bara för att jag skulle hinna duscha mig och borsta tänderna har så svårt att tänka mig att inte få göra det när jag kliver upp. Man är verkligen beroende av vatten, satte mig och rensade en avokado vilket lämnade mig med kladdiga händer. Då hade jag glömt bort att vi inte hade vatten idag … inte ens toan går det att spola på.

Jag har varit till Karolinska och tagit prov som visade sig vara bra för de hörde inte av sig igår. Sån lättnad varje gång … på fredag kommer jag att få minska på kortisonet och det ser jag fram emot. Mitt ansikte har nu blivit betydligt rundare av kortisonet och det kan jag väl leva med men så kul är det inte att man börjar se ut som en boll.

Igår ringde jag och beställde fönsterputs av alla fönster, ikväll ska ”vi” med det menar jag maken ta ner alla gardiner och blomkrukor från fönstren. Jag kommer väl att lägga mig strategiskt i soffan och dirigera hur han ska gå till väga.

8 reaktioner på ”Saknad av vatten

 1. Helena Palena skriver:

  Men va´härligt att det går framåt. Såg bilden på Tim och vovven. Jättegulligt. Han har börjat krypa. Vad fort tiden går. Nä, utan vatten blir man galen. Tänk så beroende vi är av vatten. Det var länge sen jag skickade efter kläder. När barnen var små. Nu vill jag ta och känna och prova innan jag ska köpa något.
  Måste säga att läkarna är duktiga. Otroligt vad som går att göra.

 2. humlina skriver:

  När strömmen ibland förvunnit..särskilt på vintern då är mitt ständiga ord: Vissja inget vatten..ska sätta på kaffet..visstja..spola toa..ducha..laga mat.. visstja, inget vatten. Då blir man så överlycklig när det åter varde vatten och tacksam. För oj vad man behöver vatten till allt möjligt. Det tänker man inte på när allt går på som vanligt, först när något krånglar blir man påmind om att inte ta ”saker och ting” för självklara. Så också med vår hälsa, den är också en självklarhet tills den börjar krångla. Skönt att höra att proverna är fortsatt bra. Tyckte att det var lite knepigt att se sig själv i spegeln och möta ett månansikte som var mitt men ändå inte såg ut som mitt. Krumelurkramar

 3. livsglimtar skriver:

  Humlina … Vi lever i ett väldigt sårbart samhälle som inte duger mycket till om något händer.
  Det går inte att klicka på ditt namn och komma till din blogg, det är något som är fel försök ordna det så får du mer besök.
  Kram

 4. Smörbollen skriver:

  Vad skönt att du ska få minska på cortisonet.
  Det är nog ett par år sedan jag fick så höga doser av cortison att jag har blivit rund, men minns så väl hur jobbigt det var under skoltiden, speciellt i tonåren. Att komma tillbaka till skolan och se ut som en julgris…Tur jag inte var så poppis från början… 😉

  Hoppas det löste sig med din beställning från Ellos…
  Kram!

 5. turez skriver:

  Ja, man är verkligen beroende av vatten.. Och varmvatten dessutom. Jag var utan varmvatten för ett tag sedan och det kändes som om att man inte kunde göra någonting. Eller så var det så att jag ville göra allt man kunde med varmvatten just för att jag inte hade något 😉 Härligt att du varit ute en runda idag 🙂 Hade jag med tänkt, men vädret var inte så uppiggande som igår.

 6. humlina skriver:

  Tack för att du säger till mig..inte för att jag vet hur jag fixar till Humlina så att det går att komma in..men jag ska försöka annars får väl de två manliga expertdelarna av familjen rycka in. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s