Strålande rena rutor

Nu sitter jag här med skinande fönster, killen som kom var så noga och tog sig tid och det är något jag uppskattar, folk som gör ett redigt jobb när man betalar för det. Det var värt varje krona att få det gjort nu har vi strykning av 8 gardindelar framför oss, vi får sätta igång ikväll och jag ska hjälpa till.

Jag har haft en så skönt dag när jag har känt mig rätt pigg mest hela tiden, passade på att baka ett matbröd när jag var i ”farten” men annars har jag mest tagit det lugnt. Tursamt har vi rester från pepparrotsköttet vi kokade i söndags som jag kan värma till middag så jag kommer lindrigt undan.

Önskar jag var frisk för då hade jag satt igång och städa och dona med allt nu när fönstren är rena, liksom passat på att fixa en massa som jag gjorde förr.

Imorgon är det dags för provtagning igen och jag håller på och lägger på en rem på drickandet, det gäller att få i sig redigt till imorgon. Jag fick tid till Huddinge på måndag för den där röntgen de ska göra med en isotop, så först till labbet och ta blodprov och sen till röntgen. Man ska vara frisk för att vara sjuk så är det bara.

5 reaktioner på ”Strålande rena rutor

 1. Bettan skriver:

  Vad skönt med rena rutor, jag går och blänger på mina fortfarande som om någon annan skulle hinna före. Man kan ju alltid hoppas. Va bra att du mår hyffsat men du fortsätt med det och drick drick drick.
  Kram

 2. Smörbollen skriver:

  Skönt att ha fått fönstren putsade. Jag går här och låtsas som inget när jag ser på våra fönster, kanske får de bli putsade någon gång nästa år.
  Roligt att du hade en bättre dag igår, hoppas det fortsätter så och att proverna är bra i dag!
  Kram

 3. Znogge skriver:

  Visst är det härligt med nyputsade fönster! Om jag hittade en fönsterputsare i trakten så skulle jag slå till. De putsar liksom på ett annat sätt!

  Lycka till med provtagningen!

 4. humlina skriver:

  Visst är det härligt när man kommer på att man har rester i kylen. Känns som en skön överraskning..fast man vet att de finns där..resterna. Tror också att jag ska unna mig en ”fönsterputsare” Känns lite övermäktigt med allt omkring golvbytena och allt kånkande på möbler. Lycka för mig är inte ständiga framgångar med än det ena eller andra..utan lycka för mig är att klara något som jag inte trodde mig om att klara. Du har bakat..det ör kanske lycka för dig. Önskar dig en innerligt fin helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s