Inget fel på flödet

Jag muterar till detta av kortisonet nöff!
Jag muterar till detta av kortisonet nöff!

Imorse var maken och jag först till labbet på Huddinge och lämnade de vanliga proverna. Jag hade funderat mycket över att de skulle sticka mig två gånger i samma åder, känns inte så där jättekul. Men tjejen som stack mig var smart och stack under den synliga ådern, så att nästa syster som skulle skicka in isotopen inför röntgen kunde sticka på det vanliga stället. Måste säga att många av den stickande personalen är väldigt skickliga på att göra sitt jobb, konstigt nog har jag aldrig mött en man på ett labb Är det dåligt betalt tro?

Själva röntgen är inget märkvärdigt bara att ligga i 20 minuter och sen efter en halvtimme i väntrummet gå tillbaka och ligga i fem minuter till, sen är det klart och allt såg fint ut sa det som skötte om mig.

Ingen har ringt idag så proverna var bra och då kan jag slappna av i två dagar. Jag har haft problem med min mage de senaste veckorna, det värker och inget funkar eller så sätter det fart efter fyra förstoppade dagar och då blir jag sjuk av allt spring på toa. Pratade med läkaren i fredags och han sa att medicinerna påverkar magen … så nu ska jag dricka en äckel dryck ett pulver som löses i vatten, som sätter fart på det hela och så får jag väl fortsätta med det hela tiden. Hoppas så att det hela stabiliserar sig för det är jobbigt att inte få gå på toa eller att få gå för ofta och vara sjukt lös i magen och så värken som molar och gaserna som tränger på så att man inte kan umgås med andra.

Nog med skitsnack för denna gång.

Jag var helt slut när vi kom hem, åt lite och somnade tungt i soffan. Jag tror att jag är väldigt fibrorisig nu för jag har många olika symptom som jag inte riktigt orkar med. Jag brukar bli väldigt slut när det är väderomslag eller det här gråa regniga vädret som vi har nu, det som jag egentligen gillar. Jag har tänt ljus idag på eftermiddagen och börjat en ny stickning som ska bli en sjal, det går ju mot jul så någon kan få den i julklapp. Jag är på slutet av en mössa till min son i vitt ull med ärtgröna duttar. Jag visade honom den då jag vet att han är noga med vad han sätter på sig, men han kunde nog tänka sig den där mössan så jag ska väl sticka ihop den vilken dag som helst.

Här händer inte så mycket just nu mer än att jag tycker vi ständigt är på sjukhus och tar prover eller träffar läkare. Det är faktiskt ett heltidsjobb att flänga runt på sjukhus.

2 kommentarer på “Inget fel på flödet

 1. Vi har en kille i vårt VC-lab faktiskt! Riktigt duktig är han också, men du har rätt i att han är ovanlig inom sitt yrke! 🙂

  Skönt att nivåerna håller sig rimliga!

 2. Skönt att proverna och röntgen gick bra.
  Du får vila ordentligt nu, riktigt rå om dig själv.
  Tråkigt att din mage jävlas, hoppas att det går att få ordning på den. Tycker du kunde få slippa sånt nu..
  Mössan till din son låter jättefin, hoppas han gillar den när den är klar.
  Stickade för två år sedan strumpor till familjen i julklapp, men min ledvärk uppskattade inte det så jag gav upp det hela. Annars är det ganska meditativt att sitta och sticka…

  Sköt om dig!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s