Är aldrig män förstoppade mer än där uppe?

Ja, upp till bevisNu sitter jag här med ett glas O´boy modell 30% mindre socker och så lite extra fibrer inbillar mig att det är ”lite” nyttigare. Idag har jag pratat med Angeli och vi har varit mycket djupsinniga och försökt knäcka svåra frågor. I vår strävan att få lite svar har vi några frågor som vi tänkte att ni skulle upplysa oss om under helgen.

Ni vet att jag har en förkärlek att berätta om min fullständigt hopplösa mage. Den brer ut sig och tar mer plats i min blogg än vad som är nyttigt alla gånger.

Men idag när vi satt där i luren och pratade kom vi på en sak som vi vill att ni bekräftar åt oss. Män är aldrig förstoppade! Jag har hört om män som har problem mage, men då är det alltid åt det lösa hållet, aldrig i hela mitt liv har jag hört om män i sina bästa år som är förstoppade. Nå, hur är det i kunskapsförrådet hos er?

Ni ska inte tro att vi nöjde oss med den frågan utan vi gled skickligt över till det här med metangas vilket män har en fullkomligt briljant förmåga att sprida runt sig. När jag sist skulle köpa en sån där toaspray för att ge toan ett doftlyft så fanns det bara hallondoft kvar i affären och det är kanske inte det optimala att toan luktar som ett hallonsnår mitt i sommaren. Men själva bären har jag då inte sett till.

Sen har vi ämnet hur ofta skiter en vanlig svensk karl? Minns tre gånger per dygn hävdar jag och brukar skämtsamt säga till min make att han borde ha vett att göra allt det där på jobbet när han nu ändå är där och har betalt. Både sparande av dasspapper och så blir det lite mer tid över att få något annat gjort här hemma. Men allt är taktik säger han för att slippa göra mer här hemma och jag bara mullrar.

Så vänner hur är det nu med era mäns magar?

11 kommentarer på “Är aldrig män förstoppade mer än där uppe?

 1. Kan inte mer än hålla med din gubbe, verkar ju bara vara jag som e av det manliga könet som än så länge skriver angående det här ämnet, om jag inte har missat någons ”nick”

  Tror att anledningen är att vi killar inte är förstoppade är att vi håller oss inte utan när det finns en minsta känning så går vi. Och det spelar ingen roll om det är 3-4 ggr om dagen if u got to go u got to go.

  Måste ju bara få säga hur glad jag är att det gått så bra med allt för dig, och det e väl lite därför jag komenterar att ditt lilla magproblem är väl inte så mycket att jämföra med om man ser vad du har gått igenom.
  Jag har inte följt din blog så värst mycket men tittat in då och då.
  Och du verkar ju återhämta dig bra vad jag har läst 🙂

  Jag kommer inte riktigt ihåg när vi träffades sist men det var ett bra tag sen.
  Hoppas du ropar på mig om du ser mig när jag hämtar dottern i 17.

  många kramar till dig, ja ok gubben där hemma oxå
  /Rickard

  Det är ju skönt för er män att ni mår bra med era magar och du har nog rätt i att ni män går när ni behöver. Undrar om inte många av oss kvinnor börjar skynda oss med toabesöken när vi var hemma med barnen, fanns liksom ingen tid till att sitta där och trycka, men jag minns att din mamma och jag skrattade åt våra män (din pappa och min man) som tog med sig tidning och satt på tryckeriet lääänge.
  Ja, nu var det länge sedan vi sågs jag ska hojta om jag får syn på dig.
  Varma kramen till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s