Är aldrig män förstoppade mer än där uppe?

Ja, upp till bevisNu sitter jag här med ett glas O´boy modell 30% mindre socker och så lite extra fibrer inbillar mig att det är ”lite” nyttigare. Idag har jag pratat med Angeli och vi har varit mycket djupsinniga och försökt knäcka svåra frågor. I vår strävan att få lite svar har vi några frågor som vi tänkte att ni skulle upplysa oss om under helgen.

Ni vet att jag har en förkärlek att berätta om min fullständigt hopplösa mage. Den brer ut sig och tar mer plats i min blogg än vad som är nyttigt alla gånger.

Men idag när vi satt där i luren och pratade kom vi på en sak som vi vill att ni bekräftar åt oss. Män är aldrig förstoppade! Jag har hört om män som har problem mage, men då är det alltid åt det lösa hållet, aldrig i hela mitt liv har jag hört om män i sina bästa år som är förstoppade. Nå, hur är det i kunskapsförrådet hos er?

Ni ska inte tro att vi nöjde oss med den frågan utan vi gled skickligt över till det här med metangas vilket män har en fullkomligt briljant förmåga att sprida runt sig. När jag sist skulle köpa en sån där toaspray för att ge toan ett doftlyft så fanns det bara hallondoft kvar i affären och det är kanske inte det optimala att toan luktar som ett hallonsnår mitt i sommaren. Men själva bären har jag då inte sett till.

Sen har vi ämnet hur ofta skiter en vanlig svensk karl? Minns tre gånger per dygn hävdar jag och brukar skämtsamt säga till min make att han borde ha vett att göra allt det där på jobbet när han nu ändå är där och har betalt. Både sparande av dasspapper och så blir det lite mer tid över att få något annat gjort här hemma. Men allt är taktik säger han för att slippa göra mer här hemma och jag bara mullrar.

Så vänner hur är det nu med era mäns magar?

11 reaktioner till “Är aldrig män förstoppade mer än där uppe?

 1. Vid närmare eftertanke … har du heeelt rätt. Män är aldrig förstoppade! För att inte tala om all denna metangas som de sprider ”hej vilt”. Där har vi det. Det är just spridandet av metangasen som gör att män inte blir förstoppade. Förstås.

  Vi får börja med metangasspridning från ”vårt håll” också … och ”lätta på trycket”! Kram!

  På tal om metangas så har jag som aldrig förr visste vad det där var fått lära om och tänker att om det är gasen som gör att man får gå ofta på toa så har jag garanterat blivit lurad på konfekten.

 2. 🙂
  Skrattar när jag läser ditt inlägg…
  Tänk vilka vågor våra samtal har!!
  Från att ge upp livet till mäns skitfasoner! 🙂
  Det är skönt att du finns Maggan!

  Ser med spänning fram emot alla visa svar du kommer få av dina läsare här! 😉

  Massa kramar..

  /Angeli

 3. Tänk att det kan vara så roligt med skitsnack. Jag fick ett tipps av en som försöker att gå ner i vikt och fick problem med förstoppning. Hon tar alltid en klick kokosfett i kaffet ( låter inte så gott) men hon påstår att sedan hon började med det är hon perfekt i magen. Kanske värt ett försök.
  Kram

  Kokosfett? Det låter ju för jäkligt men funkar det så kanske man kan peta ner en klutt i lite kaffe en gång om dagen, eller måste jag göra det varje gång jag dricker en kopp?
  Kram

 4. Varm mjölk är tyvärr stoppande, skippa O’boy!

  Hörrö skitunge kom inte och sabba min O´boy stund ha ha! Jag har aldrig upplevt att jag blir förstoppad av mjölk men det kanske jag inte ska säga för jag vet ju inte vad som gör min mage knäpp den har varit sån i hela mitt liv.
  Kram på dig och ha en go helg

 5. Instämmer! Männen verkar ha en bättre fungerande mage.

  Mjölkprodukter är inte bra för magen, jag kan inte alls äta eller dricka sånt. Får hålla mig till soja- eller havreprodukter.

  Vilken klantig granne du har, som bränner vid och vädrar genom trappuppgången.
  I mitt jobb var jag en gång med om en väldigt förvirrad person som lagt ett stort hårdbrödspaket + ett sockerpaket i ugnen. Högsta värmen. Snacka om rökutveckling!

  Kramis!

  Socker och hårdbröd … tvi vale tänker bara på hur socker kan brännas vid om man inte passar det i kastrullen när man gör godis. Undrar om det är skillnad på mäns tarmar och våra? Ligger de kanske friare tarmarna menar jag än vad våra gör vi har ju lite mer extra organ som inte de har.
  Kram

 6. Hmm, då krossar jag myten då! Min karl lider inte av förstoppning ofta, men det händer… Inte heller sitter han på toa mer än en gång dagligen, oftast direkt efter att han kommer hem från jobbet – så romantiskt! 😉

  Klart att någon ska vara undantaget precis som äldre män ofta får problem precis som kvinnorna, men det har ju med att man rör sig för lite vilket ju även påverkar min mage nu när jag inte är så stark och orkar gå rejäla promenader.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s