När ryssen kommer stängs E4:an åt alla håll

Ere höst eller ere?

Igår kväll tog det 1½ timme för maken att ta sig hem från jobbet. Det blir så så fort regeringen har statsbesök eller andra högdjur på besök. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, antingen stängs hela stan av eller som igår hela E4:an både till och från Arlanda. Det blir tvärstopp överallt.

Ren idioti att de har rätt att göra så, begränsa alla som är på väg till och från i Stockholmstrakten. Man kan väl begära att idioterna som bestämmer kunde antingen sätta högdjuren i en helikopter som tar dem direkt från Arlanda till sitt mål, utan att trassla till trafiken för oss alla andra eller så kunde de helt enkelt hålla sig där ute vid Arlanda med sina överläggningar och middagar.
Ska det vara så svårt att tänka på hur mycket pengar folk får punga ut med när de inte kan ta sig varken till eller från jobbet. Det måste kosta vårt samhälle enorma summor varje gång och det är lite för ofta som de gör så här för att det ska accepteras.
Själv hamnade jag på min första promenad med Watson i hällregnet … det gick bra men blött blev det.
Idag har jag roat mig med provtagning igen och sen kl 11 var jag och fick fotvård, det är så skönt att jag fick det gjort nu före måndagens operation. Det lär väl göra ont nu igen att böja sig fram, så slipper jag reta mig på att fötterna behöver tas om hand. Samma var det när jag fick njuren, då när jag låg där på operationsbordet och de höll på runt om mig så ställde sig en yngre kille vid mina fötter och började dra på mig de där operationsstrumporna som man får. Då tänkte att guuud vilken tur att jag precis dagen innan hade fått fotvård. Bara tanken på att killen skulle dra på mig strumporna och höra det där frasande ljudet av torra fötter … brrr så ruggigt och jag sände min fotvårdare en varm tanke.
Imorgon är det läkarbesök igen och så får jag andra sprutan svinis och jag undrar om jag kommer få lika ont i armen andra gången? Min älskade marsipangris fick feber av sprutan och har legat sedan igår, lite bättre var han idag och det gör mig glad. Tycker synd om den lilla skrutten, hjärtat svämmar så lätt över när jag tänker på honom.

5 reaktioner på ”När ryssen kommer stängs E4:an åt alla håll

  1. Kidneybönan skriver:

    Eller varför inte ta emot gästande dignitärer på något slott ute i middle of nowhere? Jag kommer ihåg när det var förintelsekonferens i Stockholm för några (tio?) år sedan, det var hopplöst att röra sig i city.

    Jag tror förresten inte att killen som tog på dig strumporna skulle ha tänkt det minsta på om dina fötter var torra. Men visst är det skönt när de inte är det!

  2. Smörbollen skriver:

    Vad skönt att du har fått bli lite ompysslad i fötterna nu innan operationen, så slipper du tänka på det i alla fall. Hoppas du inte känner av nöff nöff-sprutan något och får en vilsam helg inför operationen. Sänder dig varma tankar och en stor Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s