Som en seg kola idag

                                                                  Det är så segt väder att jag har lust att bara gå och lägga mig igen. Men det gör jag inte, planerar för att ta mig ut före regnet kommer. Måste röra på mig varje dag, drömmer om att bo i stan tillfälligt tänk att kunna promenare i stan, där kan man titta i alla skyltfönster och ha ett mål att gå till. När man går i naturen som den ser ut just nu så blir man inte så till sig av glädje och lust.                                                   

Allt är mest grått och skitigt jag halkar runt och genar för att undvika lerpölarna. Tänk om jag gick i stan och kunde njuta av julskyltningen i alla fönster då kunde jag smyga in på ett tomt kafé och dricka en kopp kaffe, sitta där och njuta av folk som ilar förbi utanför. Eller gå in på en stor bokaffär och bara leta böcker, drömma om all litteratur jag skulle skaffa mig om jag var rik som ett troll.                                 

 

 

 

Idag ska jag spänna upp en sjal jag har stickat till min donator, jag har både stickat strumpor och sjal till henne och så handlat lite på internet. Letade efter ett speciellt smycke jag vill ge till henne men jag hittar inte det där speciella jag sökte, jag får ta det i vår när jag kan springa ut och in i alla affärer utan rädsla för bacillerna som bjuds idag.

2 kommentarer på “Som en seg kola idag

 1. Här har det ös-regnat i ett par dar, men i natt kom det lite snö ner ramlandes från himlen och la sig som ett vitt tunt täcke på marken.
  Ibland längtar också jag till stadens brus och slinka in på ett cafe och träffa vänner bara så där som hastigast utan att de eller jag ska måsta planera…idag bjöd jag mig på ett kanonfika, tände ljus och en glad skiva.. en liten tröst i alla fall.
  Oj, vad din kreativitet flödar…stickar sockar gör du också, det ska jag lära mig..nästa år.
  Vem min donator är, vet jag inte…skulle ha känts fint att veta.
  Skickar dig lite nybakat bröd och en kopp kaffe så kan vi njuta på distans. Kram

  Klart jag kommer och fikar med dig. Här är det bara grått och ute föll ett mycket fint regn, min promenad blev rätt skön ändå. Det här med att orka gå en sväng känns stort för mig och jag njuter oavsett väder av att orka röra mig.
  Kram

 2. Hemma var det lite snö på backen när jag for. Nu är jag i Österskär och här är det lika grått som hos dig. Mitt barnbarn Malte 6 år gör livet glatt som tur är. Vi ska hämta hans lillebror Love 2,5 år om en timme och då blir det ännu mera fart. Tänker på din donator. Vilken kvinna! Hälsa till henne så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s