Allt skit på mig

Grrr nu tar jag in fågelbollarna tror jag ...

Strålande sol och jag skyndade mig ut för att röra på påkarna, stannar ofta och bara njuter av att titta på naturen. Då plötsligt får jag något på glasögat som skymmer sikten … va fan fågeljävel skiter du på den som föder dig?

Sannolikheten att skiten skulle komma på insidan av ena glaset borde väl var minimal, men där hängde det och så ner på kinden. En jag säger en pappnäsduk hade jag i fickan som tur var. Torkade mig så gott jag kunde och frågade en dam som kom promenerande om jag hade något kvar på kinden, hon sa nej och berättade att hon en gång hade stått utanför NK med sin son och pratat. Hon sträcker ut sin handskbeklädda hand och får vadå? Jo, en måsskit mitt i handen, sonen skrattade men damen bara tänkte på sina nya skinnhandskar som blev helt förstörda.

Tror de flesta har blivit skitna på någon gång, men för mig var det första gången. Minns en kväll när hela familjen väntade på en buss och maken får en stor måsskit mitt i skallen. Inget hade vi att torka med och jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Han fick allt ha skiten i håret tills vi kom hem, var inget att göra åt det hela.

Jag hör gärna era ”skithistorier” berättas så sätt igång och dela med er. Nu ska jag äta en väldigt sen lunch, orättvist är ödets lotter, maken städar och jag strosar ute i solen och äter lunch när jag kommer in. Så han tycker nog att det var rätt åt mig att jag blev skiten på.

6 kommentarer på “Allt skit på mig

 1. Du vet väl att det betyder tur att bli skiten på. Så nu kommer det att gå bra för dig.

  Jag har varit med om någonting liknande. Niclas och jag satt i bilen från en badtur i Largen. Vi var på väg hem i bilen när det kom en stort brak på min bilruta och hela rutan vart smutsig. Jag blev skitskraj. Och jag kan säga att det inte var en liten måsskit vi fått på bilen. Hade då en vit bil och när jag kom hem så fick min gubbe panik och ut sprang han och tvättade och tvättade men sådan skit sitter kan jag berätta.Det fräter sig in i lacken.
  Det måste ha varit en stor rovfågel som var dålig i magen och släppte sitt innehåll just på oss.
  Men som sagt det är kul efteråt.
  Kram<3

  Här kan man snacka om skit … tvi vale och vilken tur att det inte var en nödig rovfågel som sket över mig idag. Tänk att det fräter så snabbt, irriterande eller hur?
  Kram kusin vitamin

 2. Du får inte skriva så roliga saker, man kan ju garva ihjäl sig. Jag har också skithistorier men jag besparar dig dom, sådana som hamnar under skorna.
  Kram

 3. Minns när vi skulle gå till kyrkan, klassen och jag. Var nog första advent… Men det sket måsen som satt på lyktstolpen bokstavligt talat i. Rakt ner i mitt nytvättade hår… Inte ens en pappersnäsduk hade jag med mig!

  Ha en fin Luca!

 4. Hehehe, lite roligt var detta ändå! Kanske inte för dig just när det hände, men ändå… Jag har också hört att det betyder tur att bli skiten på, att man är på rätt väg i livet. Så det var nog ett tecken från ”ovan”…*fniss*. Jag har aldrig blivit skiten på, men däremot trampat i skit en och annan gång, hundskit, renskit, koskit…you name it!
  Trevlig Lucia!
  🙂

 5. Hi, hi, förlåt…
  Min skithistoria (en av dom) hände på sonens dopdag, under kaffet kändes en välbekant doft, blöjan åkt på svaj, hela vackra klänningen var full på baksidan, det var bara att plocka av allt.
  Tur detta hände hemma efter dopet. Tänk om….
  Hälsning på tredje advent.

  Vilken tur att ni hade avklarat allt, småbarn de kan minsann göra ifrån sig så det räcker och blir över.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s