Twitter på svenska hur hittar jag dit?

Hmm se så lagom nöjd ut du fågelskrälle

Så är jag på det där med twitter igen, senast var det i augusti, men då fattade jag inte alls hur det hela skulle gå till. Nu har jag lyckats med allt dvs till och med fått in den längst ner i bloggen. Men fattar jag bättre denna gång? Nej och åter nej.

Jag vill ju ha den svenskatalande delen, men det finns inte svenska att klicka i bara andra språk så jag fattar inte hur jag ska hitta de som skriver på svenska. Äh, tekniskt skit, det är alltid så när jag ska försöka med något nytt på datan. Blir jätteförbannad över alla fåniga svårigheter de hittar på. Sen att allt alltid är på engelska, det är inte min grej att läsa teknik på engelska och det retar mig att allt ska säljas in här i vårt land, men de orkar aldrig översätta så att man lätt kan ta till sig nya saker.

Idag är det vila som gäller, besöket igår av sonen och Tim var så mysigt och lilla grisen sken som sola när han fick syn på mig och då blir ju jag så himla glad. Han är en glad skit inte tu tal om saken, han lekte intensivt i många timmar så nog är han snäll, fast han är rätt busig och vill gärna peta på sånt han inte får.

Jag var totalt slut när de åkte hem, burit honom hade jag gjort så jag fick lite känningar i operationsområdet, men det gick bra. Jag var mest fysiskt slut av att röra mig så pass snabbt som jag får lov att göra när han är här, åla omkring på golvet och hoppa upp och ner hit och dit.  Jag går ju mer i snigeltakt när jag är för mig själv, på tal om att röra sig så bokade jag in maken och mig på SATS igår. Vi ska dit den 4 januari på introduktion, ”orkar du det frågar maken” som för det mesta är klokare än mig när det kommer till vissa saker. Nä, sa jag, men det kommer att vara lika trögt och jätte jobbigt när än jag startar så det är lika bra att komma igång. Det lär väl gå månader när jag bara får futta omkring och mer titta och klappa på alla maskiner, men jag längtar efter deras roddmaskin den har jag prövat tidigare och drömt om sedan dess. Där kan man sitta och bli meditativ i den upprepande rörelsen, det tror jag kan bli en bra start.

Imorgon är det en sån där dag som jag nog vill kalla mardröm, jag ska ta prov på morgonen så jag dricker som en galning idag för att få så bra provsvar som möjligt. Sen ska jag gå till frissan efter lunch och efter det hämta Watson som den dagen ska få vara hos hundvakten. På kvällen åker nog maken och jag iväg och handlar lite klappar om jag orkar.

Gud vilket liv det är inne från min granne, de har nu tvättat av tapeter och allt de gör efter brand. Igår slog de ut allt i köket och idag låter det som om de slår in allt i köket. Watson får spader och skäller när de kommer ur hissen med alla saker, det dundrar när de ställer ner och flyttar runt. Det kanske kan vara något att elda upp köket så man får renoverat och fint till jul?

Nu ska jag ut med Watte …. morsning korsning!

8 kommentarer på “Twitter på svenska hur hittar jag dit?

 1. Oj, vad du vad hurtig då1 Jag tycket då inte att ni skall börja på gym, det är ju alldeles för tidigt. Bortkastade pengar där, Det räcker med promenader tror jag,

  Har du själv fått en njure? Jag minns inte ditt namn just nu … om det är så kan du väl tala om hur lång tid det tog för dig att gå till ett gym.
  Jag tänker som så att det är väl lika jäkla jobbigt när man än börjar att röra sig mer ordentligt, min tanke är ju att smyga igång träningen och det kan jag inte hemma för jag har ju inte alla de hjälpmedel som maskinerna är på ett gym. Du kanske har helt rätt.
  Kram och tack för att du bryr dig!

 2. Då måste du bara få branden att se ut som en olyckhändelse.. Sedan är det nog inte så kul att bo i ett renoveringsobjekt när det är juletider och man allra helst vill varva ner 🙂

  Det var menat som ironi, man får aldrig renoverat som hyresgäst, så det var det jag skojade om.

 3. Vad spännande med styrketräning!
  Ååå det är verkligen givande att träna i gym, och få fokusera på sig själv när man är där. Givetvis är det välmåendet man fokuserar på 🙂
  Jag ska på gym i morgon *längtar*

 4. OHNEJ, jag har inte fått någon ny njure. Jag är bara en vanlig medelålders försoffad (fd) kvinna. jag har betalat massa för gymkort under åren, när man inte hade ork lust. Men nu har jag hittat ett bra gym och går där regelbundet sedan ett år. Det är bra att grunda med promenader att bli starkare.
  Och var köåer du dina garn?
  Hejdå

 5. Hej Helena …
  Jag skickar efter garn från lite olika ställen men yllotyll.com och garnkorgen.se har fungerat bra på nätet för mig. När jag blir piggare ska jag ut och botanisera i affärerna i stan, det tror jag är roligare än att köpa på nätet. Få känna på garnerna och se alla färger i dagsljus.
  Försoffad kompis här har du en till men jag tänkte att det ska bli slut med det nu.
  Det är dags för mig nu efter snart 4 månader av promenader och vanligt leverne att lägga till styrketräning för att komma tillbaka till en frisk kropp som orkar mer.
  Hej svejs hörs snart igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s