Nu är jag mitt i smeten igen och trivs

Det blir lätt kaos i min skalle när det händer mycket

Det syns inte för andra men jag kan lätt hamna i ett kaotiskt tillstånd när jag vill för mycket, sån var jag inte förr men nu får man stå ut med det mesta. Helgen har varit underbar med besök igår hos en bloggvän som jag har skrivit och pratat i telefon med i så där tre år utan att vi har träffats. Vi åkte hem till henne och hennes man och fick några timmar av kvalitativ vänskap och många skratt. Tänk att den där rösten hörde till den kroppen och de gesterna, det var det märkligaste på länge. Upptäckte väldigt snabbt att hennes make och jag var väldigt lika, födda i oxens tecken som brukar vara tystlåtna men vi båda pratade mycket och har gift oss med en varsin mer tystlåten partner. Mycket klokt av oss så att vi får hålla hov för oss själva så ofta vi vill hemma 🙂

När vi kom hem igår så satte maken och jag igång att göra en smörgåstårta efter recept från http://tantenfunderar.blogg.se  jag tänkte knycka hennes bild på smörgåstårtan, men det lyckades jag inte med så ni får titta in och skrolla ner hos henne, jag har gjort den med lax och räkor på. För den delen är det en blogg värd att titta in i, det är en njurkompis till mig som också fick en njure från en kompis tror det är 6 år sedan och hon mår bra och är i full sving.

Det tog en stund att göra tårtan men det var roligt och blev väldigt bra. Idag kommer närmaste familjen och jag ser så fram emot det. Vi ska äta smörgåstårta och sen till kaffet har vi plockat fram sista saffransbullarna, våra hembakta kakor och allt godis vi har gjort. Jag ser fram emot tända ljus och en mysig eftermiddag när marsipangrisen öppnar sina paket och flänger omkring som en galning i sin iver för att få de små armarna att bli långa nog  att nå allt han inte får nå.

Tänk att jag kan göra sånt här igen utan att däcka efter en kvart, jag har gjort smörgåstårtan mestadels själv och bara det är helt fantastisk att få vara mitt gamla jag, njuter jag så av.

8 kommentarer på “Nu är jag mitt i smeten igen och trivs

 1. Hej Maggan..
  Måste säga att jag tyckte det var superkul o få
  träffa ”telefonterroristen” 🙂 ..
  Tycker de var kul när vi slogs om att få hålla hov
  o jag vet o ser fram mot nästa kamp (hehe) eller så
  låter vi våra tysta partners hålla ”låda”…
  Ville bara säga att både jag o gumman ser fram emot
  att få träffa er snart igen..
  Ha det så gott nu.
  PS…
  Godiset var super gott o jag blev din
  när jag åt dina bullar…

 2. Det ligger nog något i det där att vägen till mannens hjärta går genom magen.
  Vi ser också fram emot nästa träff då får ni masa er hit hem till oss.
  Nu har min familj precis åkt härifrån och jag är så trött att det inte är klokt, det bästa är att det finns redigt med smörgåstårta kvar så middag behöver vi inte fundera över.
  Kram på er båda!

 3. Det verkar som om att det är fullt ös för dig nu. Måste ju kännas fantastiskt. Glad för din skull 🙂

  Ja, för mig har det varit fullt ös ett tag, du är en gullunge som blir glad för min skull.
  Jättekramen till dig

 4. Härligt att ”höra” att du är så pigg nu och så härligt att få vara det till Julen. Kul också att träffa bloggvänner, det är alltid lika spännande. Vi får se om vi får till det och träffas IRL 2010.

  Kram
  Boel

  Det ser jag verkligen fram emot. Jag har tittat på de olika föreningarna som finns för sticksugna, men jag räknar med att få hänga med dig till någon trevlig träff i hufudstaden framöver.
  Kram

 5. Vad roligt att livet börjar återgå till det normala igen. Bra kämpat, den här svåra tiden.

  Kram

  Det är så skönt att börja känna sig normal att jag inte har ord för det.
  Kram

 6. Ja nu verkar du vara i ditt esse, det märks att du blir piggare och piggare, det är väl härligt. Hoppas att tårtan smakade bra… 🙂

  Det var ett kanonrecept du bjöd på, alla tyckte om den och jag har ätit av den sedan igår och har inte tröttnat än. Så ni som vill ha receptet ska gå in till tantenfunderar som jag har gjort klickbar i inlägget. Leta er ner i hennes inlägg så kommer ni till receptet.
  Det är så UNDERBART att bli piggare och piggare!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s