Aj, träning gör ont

Natti natti skulle jag kunna säga, men det gör jag inte för solen den skiner och jag vet att det inte är någon idé att lägga sig då.

Sitter här och tycker synd om mig själv, har en kombination av träningsvärk och fibromyalgi värk. Igår masserade maken in axeln med tigerbalsam men det hjälpte inte mycket, det är nog ett muskelfäste som jag har satt fart på genom qi gongen.

Idag tog jag på mig ett brett specialgjort dragkoppel som jag sätter fast runt min mage, sen sitter hans koppel fast i den fjädrande delen av midjebältet så jag slipper Watsons dragande, jag går mycket säkrare när han inte kan rycka omkull mig så lätt.

Vi såg gnistrande snö och isen som ligger lite här och där på vattnet, det är makalöst vacker och som om det inte räcker så klär sig naturen så tjusigt i vitt. Träsoffan såg ut som om den hade fått vita pösiga kuddar att skjunka ner vilsamt i. Rönnarnas klasar lyser färggrant med en mössa av gnistrande vitt, så vackert att jag har svårt att sluta titta.

Idag ringde jag ännu en gång till tidningen Laura för att höra vart den utlovade dressen har tagit vägen? Vid det första samtalet sa en kvinna att hon skulle ta reda på vad som hade hänt och ordna det hela, kyss mig där bak … korkad man är som tror på folk.

Ni vet man får erbjudanden om olika saker om man tar en prenumeration på fyra tidningar eller så. Jag tänkte att en mysdress att ha hemma är väl inte fel och så skulle jag få ett halsband. Det var i höstas det och ännu har jag inget sett av gåvorna. Nu visade det sig att jag även skulle ha fått ett brev där det står att tidningen upphör. Jag ser ut som ett frågetecken? Men dressen ska komma i slutet av januari, så i februari kommer den kanske till mig och så fick jag välja ny tidning i farten. Det blir bara precis de nummer jag skulle ha fått Laura för jag vill inte ha någon av deras andra tidningar.

Jag ska dra mig tillbaka, lägga mig och läsa en stund, känner mig trött efter promenad och lunch.

2 kommentarer på “Aj, träning gör ont

  1. Låter inte alls dåligt med en mysdress, en sådan skulle man ha 🙂

    Ja det ska bli intressant att se om jag ens kommer i den har blivit så fet på sista tiden. 😀

  2. Otur med mysdressen. Jag tycker annars att deras erbjudanden brukar fungera bra… Hoppas de skärper till sig så att du får det som lovats.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s