Party

Farmors marsipangris fyller 1 år

Dagen har varit underbar, jag har fått kela och leka med Tim på hans första kalas. Nu har han börjat gå om än vingligt med slipsen på sne och benen lite som en fyllis, men det tar sig. Finns nog ingen stoltare farmor, jag skulle kunna äta upp ungen, världens goaste skunk. Ser ni så tjusig frisyr han har fått dagen till ära?

Fick väldigt god tårta till kaffet, Tims mamma är bra på att baka och nu har hon också börjat baka surdegsbröd och det gör mig väldigt glad. Nyttigt bröd är aldrig fel att äta, det bröd som vanliga affärer säljer som surdegsbröd är mest ett skämt. För den delen smakar allt köpebröd likadant har ni tänkt på det?

Tog foto på pusslet utanför fönstret, tjusigt, det sprakar och dånar har sig när båtarna åker utanför.

Pussel

                                               

Hör på nyheterna att de har skjutit 12 vargar i en djurpark i vårt land. Jag vill inte höra sånt och undrar varför de inte där har ett yttre staket utanför det som vargarna tog sig ut ifrån? Men nu är väl alla varg hatare glada, men jag gråter inombords över det hela.    Nu ska jag sätta mig och glo på tv.

7 kommentarer på “Party

 1. Halledudanamej vilken liten godisbit, konstigt att du inte har ätit upp honom för längesedan. Tänk vad tiden går, kommer ihåg när du skrev att du skulle bli farmor. Det måste vara helt underbart nu att få umgås med honom när du är så pass pigg. Du det där pusslet ser lite kallt ut. Jag tror att ni har haft det nästan lika kallt som vi här uppe. Kanske kallare för er luft blir råare på något sätt.
  Kram på dig och njut av din härliga lilla marsipangris 🙂

  Man upplever ofta kyla värre när det finns vatten i närheten, den där råa fukten och lite blåst går genom märg och ben.
  Ja, du kan inte ana så tokig man blir när farmors genen slår till, kunde aldrig ana att jag skulle bli både som blind och döv för andra när lille grisen är med, jag bryr mig inte om andra det är bara han som är viktigt just då. Så härligt att hjärtat har så stor plats att det bara är att öppna upp och släppa in en ny själ.
  Kramsingen

 2. Men jisses! Har det redan gått ett år! Jag hissnas och ler stort när jag ser festprissen på bilden 🙂
  Får väl lov att säga: Grattis Farmor!

  Den där beställningen på kvasten är ju given!
  Vilken storlek vill du ha den i?
  Om jag gör den i tex 15 cm ? Ska du ha den i bloggen?
  (tänker nu på hur många dpi du behöver den i… en skärm och alla mina bilder är ju bara 72 dpi, men om man vill skriva ut den så behövs det fler)
  Vill du ha den liggande eller stående?
  Jag gör den utan min signatur, jag kan sätta dit ”Livsglimtar” om du vill 🙂
  Jag kan göra det rätt snart, bara jag vet på ett ungefär vad den ska vara till…
  Kramen

 3. Tjingeling PaljettenQ … Åhh så kul, jag tänkte ha det som sidhuvudsbild där uppe i bloggen, jag gillar ju att byta bilder/gardiner men kvasten kan bli en bild som återkommer då och då.
  En liggande kvast med ett varmrött hjärta hängande någonstans vore så fint. Sidhuvudsbilden vill ha 760×190 pixel har de skrivit.
  Sen vill jag att du skriver din signatur så klart, jag känner mig stolt över dig och ditt fina ritande. Själv är jag i sträckgubbe gänget när det gäller att rita.

  Min mailadress är ellamags@hotmail.com

  Stressa nu inte för min del utan ta det när du kan i lugn och ro.
  Kram

 4. jag är också otroligt lessen för de där vargarna. jag har varit mycket i den djurparken förr (e uppväxt i krokarna) o tänker nu att aldrig i livet att jag vill dit igen. aldrig.

  fin blogg du har. hit kommer jag tillbaks:)

  Hej Linda trevlig med ett nytt ”ansikte” du är så välkommen tillbaka.

 5. Vilken stor och söt gosse!

  Om jag inte bakar surdegsbröd själv, så köper jag hos en konditor här i stan. Dyrt men hög kvalité. Han har fått fina utmärkelser. En ung kille som startade sin rörelse för några år sedan.

  Så tragiskt med vargarna. Märkligt att det kunde hända.

  Kram

 6. Men, det blev väl fint. Tycker om : ”Livet med både ris och hjärta”! Hoppas du är nöjd. Eventuellt att den känns lite sned eftersom tyngden hamnar till vänster med kvasten…
  Hojta till om du vill ha ändringar 🙂

  Jag är väldigt nöjd, om jag kunde rita så där skulle jag byta gardin jätteofta, stor förvirring skulle uppstå när läsarna tittar in och aldrig vet vad de möter.
  Tack och Kram

 7. Jag blev också sugen på att äta upp din marsipangris 😉 Vilken stilig ”karl”..

  Fin, fina bilder och så har du en fin ny header eller vad det heter också! 🙂

  Såg också på nyheterna att de sköt vargar men inte i en djurpark utan i det vilda. Och de sköt dom för att kunna undersöka dom och se hur vargarna vi har mår idag.. Skinnet fick personen som sköt vargen för ett minne så när vargarna kom till obduktionen så var de flådda. Inte levande flådda iaf. Men det är ju lite sjukt att döda de djur man vill undersöka för att se välmåendet hos vargarna……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s