Kreativ eller?

Precis så är det idag med mig, jag lider verkligen av ett påslag av kreativitet som får mig att släpa fram kassar med garn och mönster som jag lägger i högar samtidigt som jag ska planera för en veckas ätande med böcker och recept som jag också släpar fram och lägger i nya högar. Mitt i allt så får jag för mig att skriva ett inlägg om något som var viktigt, men jag glömde bort vad det hela handlade om hrmf, hjärnan är sig inte lik ännu.

Så ligger en CD-skiva med kundalini meditation och glor på mig och jag låssas inte komma ihåg det infallet från tidigare idag. Just nu är kroppen full av energi och vill göra saker, inte lägga sig och slappna av. Egentligen är det skallen som är full av energi, kroppen vet jag inte var jag har ännu. Den släpar sig runt på hundturen som om den vilken stund som helst skulle lägga sig ner i snön och bara ligga kvar. Men det där utspelar sig bara i min skalle, jag segar mig hem med hunden och flåsar väldigt när jag äntligen kan slå ner ändan på en stol och bara sitta en stund.

Watson han tittar på mig när jag flänger runt här hemma och skapar nya högar, han ser ju att matte har blivit mer bananas än vanligt.

Sniglar vidare

4 kommentarer på “Kreativ eller?

 1. Vad härligt med lite kretivitet…. den står gubben för här just nu.
  Julsakerna ska bort. Jag blir lite orolig för att han gör mer än han orkar. Så jag är som en gammal gramofonskiva,
  – du tar det väl lugn nu…
  – du tar det väl lugnt nu…
  Det blir väl så att han surnar till av min oro.

  En orkeslös kram från mig som jag ger dig mer ork

  Wanja

 2. Din kram betyder mycket för mig, jag vet hur orkeslös man kan vara och ändå vilja bjuda andra på kraft.
  Jag låg tidigare ständigt i soffan och betraktade Anders när han städade och gjorde allt här hemma, intet av det du skriver är min främmande.

  Här kommer det en enorm kraftvåg till dig, en kärleksfull våg.
  Kram

 3. Kul för Watson när det är liv i luckan igen.

  Vad jag förstått från reikihåll, så är det mycket energier just nu. Det är nog det jag känt av också.

  Kram

  Då förstår jag precis vad det är jag håller på med, det var ett tag sedan sist. Just precis du har ju också kommit in i ett flöde, det har jag märkt när jag har läst hos dig.
  Watson han leker som en valp ännu, han har en stor låda med leksaker som han rotar runt i, han tar upp allt tills han får tag i det som han vill ha. Ibland ser det ut som om vi ännu har småbarn hemma med alla hans prylar utspridda. Men det är roligt med en hund som är så lekfull.
  Ikväll har vi varit på födelsedagskalas hos vår dotters fästman, är lite trött i skallen just nu, men trevlig var det.
  Kram tillbaka

 4. Ja du kanske kunde du smitta mig lite. Mitt hem skulle behöva det ett tag 🙂
  Kram och vad det är härligt att läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s