Jag gör inget vad gör du?

Tänk att en rädisa kan hypnotisera Watson

Vad jag gör? Flyter mest omkring idag och fjuttar lite med det ena och andra utan att så mycket kommer ut av det. Av mina igår framdragna högar har jag lagt ännu en med träningsgummi band med handtag på och ett instruktionsark. Nu gäller det att ta tag i sig själv och sätta igång med dragandet …

Ännu en dag med rimfrost i alla träd, jag går runt och bara suger i mig allt det vackra. Tänkte att jag skulle fota, men jag glömmer alltid kameran och så har jag ju fullt sjå med att klä mig själv för vargavinter och sen ska Watson få sin ”rock” på sig och kopplet ska träs igenom ett hål i nacken på rocken och när allt är klart är jag helt slut och svettig utan att jag ens har kommit utanför dörren.

Ikväll ska vi ta en repa ner till Willy´s och handla lite igen, jag har ju planerat ätandet för några dagar. Nä, nu sätter jag mig och drar i gummibandet annars blir det aldrig av.

4 kommentarer på “Jag gör inget vad gör du?

 1. Jag har precis läst en artikel om ryggsmärtor och om hur dålig hållning belastar ryggen. Om man sitter som en ostbåge och jobbar vid en dator så belsatas ryggen 275% mer än om man står upp…. Jag är en påse ostbågar!
  Så jag ska lägga mig på golvet och göra lite mjukgörande övningar innan jag trillar ned i säng.
  Låter så trevligt att dra gummiband och betarkta en hund som undrar vad rädisan har att säga 🙂
  God natti

 2. Här händer det inte så mycket heller…
  Underbar bild på Watson, jag blir ju alldeles varm i hjärtat av dessa små lurvisar.
  Hoppas det gick bra med ditt gummiband! 🙂
  Kram på dig!

 3. Djuren är så roliga inför det okända 🙂
  En rädisa ser nog mycket skrämmande ut. Lycka till med gummibandet 🙂 Jag har ett jag också, men det blir aldrig av att jag använder det.

 4. Jag läste går aldrig a_v annars om gummibandet!
  Kadu, tänk om vi tvåbeningar kunde vara i sådanedveten närvaro?

  Vi hörs snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s