Dagens ris och hjärta

 

Här gungar jag och Angeli

Provtagnings morgon och jag blir sittande hemma och undrar vad jag ska göra av den här förlängda dagen när jag väl kom hem.

Det är nu jag ska tänka på gummiband, motionscykel, qi gong och att gå en promenad ute i vinterparadiset. Men sån är det svårt att bli för mig, jag sätter igång mer av tvång än annat.

Jag har skrivit lite mer på sidan ”om mig och min sjukdom, cystnjure” men när jag klämde in allt så blev det så himla fel. Jag satte dit en björn och skrev en liten ”rubrik” under den bilden och på något konstigt vis så kom all min nya text i den där smala pratbubblan under björnen. Usch, jag blir så trött på wordpress … ska göra som Tantenfunderar, börja ha en tumme upp och tumme ner varje gång jag skriver, men jag ska kalla det för RIS och HJÄRTA så det passar min blogg och dagens RIS går till WordPress för deras dåliga teknik.

Dagens HJÄRTA skickar jag till Angeli som har ett rymligt hjärta och en stor dos av empati med folk.

5 kommentarer på “Dagens ris och hjärta

 1. Det planerar jag verkligen för att vi ska göra ….
  Det ska bli så spännande att träffa dig, jag mötte en bloggvän precis före jul. Maken och jag åkte hem till henne och hennes man, kan du tänka dig att vi har skrivit blogg och pratat i telefonen i flera år utan att träffas.
  När vi satt där så trivdes jag så bra, men det var väldigt konstigt att se hennes kroppsspråk till rösten. Jag är så van vid henne rösts alla lägen efter timtals av samtal genom åren, men gesterna kände jag ju inte alls till.
  Riktigt roligt och det är den Angeli jag gungar med där uppe.

  Massa kram

 2. 🙂
  Visst blir man trött av att planera dagen! :-p

  Har läst ikapp mej nu och ler åt fina marsipangrisen och söta knäppa Watson!

  Tänker mye på dej och dina tankar..
  Det är ju Januari nu oxå.

  Tack Hjärtat för hjärtat! 🙂

  Hörs när du vill!

  Styrkekramen och ett stort 🙂

 3. 🙂

  Kläm på dig tillbaka, jag är så tom i bollen nu att jag nog måste gå och lägga mig en stund.
  Snart kommer maken och vill äta middag … jisses har inte ens tittat i kylskåpet om det finns något lämpligt, håller tummarna för en redig rest av något slag.
  Kramar tillbaka vi hörs

 4. Va ut o rökte nyss.
  En liten hälsning/bekräftelse?
  gick igenom mej och blev väldigt rörd..

  Jodå hon finns där! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s