Unkna oljor ut ur mitt badrumsskåp

Tycker inte om när telefonen ringer från Huddinge, aldrig har de något kul att säga. Nu var det HB som var för högt … tänk alla år när det var för lågt och man blev yr i skallen så fort man reste sig för snabbt.

Det kan bli så sa de, jag får ta ännu ett blodprov på måndag före mitt läkarbesök. Vad man gör åt det? Man tappar ur blod helt enkelt, för det är inte bra för kroppen att värdet är för högt.

Denna dag har jag städat lite här hemma, känns väldigt ovant det var ju så länge sedan. Tog badrumsskåpet först, där samlades både damm och gamla oljor och annat som var utgånget. Nu är där rent och fint … och tomt.

Fredag igen, dagarna går så fort och jag har ”bara varit” mest hela veckan. Är inte så pratig eller social just nu, vill bara vara.

Jag måste slå ett slag för en för mig ny tidning som ges ut av Karolinska Universitetssjukhuset, det är en medicinsk tidskrift som heter SOMA kostar bara 100 kronor på ett år och för den summan får du 4 utgåvor av hög kvalite och med massor av intressanta artiklar om den utveckling som pågår inom vården.  Maila och beställ en prenumeration på soma@karolinska.se

Fråga mig inte vad som hände med texten, fumlade lite över tangenterna och texten blev så här liten?  (Vilken tur att maken kom hem och kunde visa mig var man återfår normal storleks text, aldrig har jag tänkt på att man kan ändra den så där lätt.)

Trevlig helg på er alla!

6 kommentarer på “Unkna oljor ut ur mitt badrumsskåp

 1. Vad skönt att städa badrumsskåpet. Borde jag också göra. Förstår inte att det blir så dammigt i badrummet. Är det handdukarna tro, som gör det dammigt?

  Kram

  1. När vi bodde längst ner så trodde jag att allt damm i badrummet kom genom ventilationen från grannarna, men nu bor jag höst upp och det är lika dammigt ändå. Måste vara handdukarna, vad kan det annars vara? Lika svårt och stort problem som vart strumporna tar vägen när man står där och ska sortera in dem.

  1. Jag är väldigt lagom just nu .. orkar inget annat. 😉
   Hoppas hunden mår bättre nu, det var länge sedan Watson var dålig i magen vi har ju fått operera hans konstiga vårtor istället. Nu har han fått ännu en på sidan av ena ögat, jobbigt att det ska vara något hela tiden.

 2. Det är skönt att få saker och ting utrensat, även om det blir tomt efteråt. Det är då man kan fylla det med nytt. Som ett nytt kapitel 🙂

 3. Jag läser vad Znogge skrivit och funderar att det enda som inte är normalt hos oss är tydligen olika mätningar av blodtryck, blodvärde osv.

  Trots alla gamla oljor och annat så är det alltid så skönt när en badrumsstädning är färdig. Pratig och social behöver vi väl inte alltid vara och jag längtar efter lite bara vara just nu.

  Ha en fin helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s