Utmaning … prosit

Jag har antagit en utmaning från majapiraja där jag skulle hitta ett ordspråk och fotografera mig och det var inte lätt. Många ordspråk finns det men att hitta ett som jag lätt kunde få ihop med mig själv på foto var inte lika lätt. Så håll till godo …

Reglerna för utmaningen är enkla. Du ska komma på ett ordspråk eller ett citat och illustrera det med ett foto. Stafettpinnen lämnas därefter vidare till två bloggvänner. Sedan ska du länka tillbaka till Petunia, som startade stafetten. Hon gör en sammanställning av alla bidrag.

Stafettpinnen räcker jag över till tantenfunderar och zvammel.

 Att umgås med andra människor ger för det mesta mycket lite – ibland bara snuva.   

              Stig Johansson 1936- 

Prosit

9 reaktioner på ”Utmaning … prosit

 1. imse skriver:

  Hahaha! Tack du! Vi får se vad jag kan hitta på. Jag avskyr att bli fotad, men du var ju smart som dolde fejset med näsduk.

  Kram på dig!

  Visst var jag smart … he he känner mig inte så tjusig nu med kortisonkinder och slitet utseende, övervikt osv. Så en näsduk satt perfekt för mig.

 2. Bildgatan-Avsändare Margareta skriver:

  Det kan vara sant (ibland) men kul var din mening i alla fall. Jag kom på en mening just nu men att hitta ett foto som är bra och när du skriver ett foto på dig själv så har jag missförstått. Trodde nog att jag fick välja vad som helt, utan mig själv på bild.

  Ska läsa en gång till hos Pirajan och se vad hon egentligen skrivit.

  Det kanske är snuvan jag börjar få när jag intensivt umgåtts med andra i veckan, men mig gav det i alla fall mycket.

 3. Angeli skriver:

  Ja jag tycker då att du är så söt med dina kinder! 🙂

  Kul bild du fick till!

  Idag är en liiiiite bättre dag. Just nu iallafall! 🙂

  Massa kramar ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s