Ett litet pip från soffans bolster

Funderar gör jag

Började veckan med besök på Huddinge labbet och sen upp till läkarmottagningen. Labbet hade stopp i datorn, så där var det ingen ide att sitta och vänta, det fick jag däremot göra hos läkaren då jag först och främst kom tidigare pga utebliven provtagning, sen var läkaren sen.

Allt var bra enligt de prover jag tog förra veckan, läkaren skulle höra av sig om de prov jag efter besökte med henne fick ta visade något. Min mottagning tryckte ut alla klistermärken de behövde ha på provrören så det ordnade sig.

På eftermiddagen ringde läkaren och sa att sista proven var bra så när som på Hb som åter hade stigit, hon bad mig ringa blodcentralen igen och be om en tid för tappning denna vecka. Usch, jag blir så trött på allt som trasslar till mitt liv.

Jag har varit så trött nu i flera dagar, tror det är fibron som spökar och jag kan inte göra så mycket då. Vår hundvakt har haft Watson både igår och idag och ska ha honom i morgon, det räcker för mig att gå ut med honom på kvällen. Idag har jag varit ner till Ica och handlat lite, släpade mig hem det är då sjutton att kroppen ska vara så slut.

Har fått remiss till min tidigare sjukgymnast, jag ska börja med styrketräning hos honom, han är så himla vänlig och bra på sitt jobb.

Jag stickar och stickar på mina Kalixvantar är framme vid tummen nu, det är roligt att sticka mönster fast jag inte är någon fena på det, gör så gott jag kan.

4 kommentarer på “Ett litet pip från soffans bolster

 1. Vad bra att du får gå på träning. Hoppas du kvicknar till.
  Jag känner mig också otroligt trött och eländig. Vet inte vad jag ska skylla på.

  Kram

 2. Vi har nog lite telepati, du och jag. Igårkväll gick jag ner i min källare och körde ett stenhårt träningspass, i ren frustration. Sen läser jag i min blogg att du tycker att jag ska gå ner i källaren!

  Kram

  Nu skrattar jag gott … tur att något funkar för jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
  Kram

 3. Hej på dig.
  Håller tummarna för att de hittar det som är galet.
  Inget vidare att vara trött och hängig hela tiden.

  Här sitter man inne och ser ut på snön. Det är snöstorm här.
  Inget vidare för det är jag som får skotta. Gubben for iväg på jobbet vid 10 tiden.
  Får väl skotta igen tills han kommer hem ikväll.

  Ha det gott nu vännen.
  Kramen Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s