Har inte tumme med livet

Suckar högt och tänker att det är typiskt mig … har stickat första mönstervanten och upptäcker att jag inte har gjort tumhålet där jag nu skulle plocka upp maskor och sticka dit en tumme. Jag har gjort allt som man ska, men gjort fel så det gick inte att plocka upp några maskor för jag hade stickat ihop hålet helt. 🙄

Sa till maken att nu ser det ut så här och jag undrar om jag inte har gjort fel. Tänk så klokt jag tänkte då, borde ha kollat upp tumhålet i någon blogg eller i ett stickbok. Kände på mig att det var något galet.

Men nu håller jag redan på med nästa vante och där ska det banne mig bli tumhål så det räcker och blir över.  På bilden ser ni hur det skulle se ut … det är inte mina vantar på bilden.

Maken tog tag i skinnsoffan idag med rengöring och insmörjning, det är så fint när det blir gjort. Äggskalsvit soffa är inte en höjdare när man lever ett vanligt liv med hund som hoppar upp och ner. Tjusigt är det men opraktiskt

Lånat bild av kdblogg.blogspot.com

, ”tänkte inte på de” när vi köpte den. För den delen har jag varit praktisk i nästan hela mitt liv, så det är på tiden att jag hoppar över den biten då och då.

Har kollat busstider idag, imorgon efter att jag har varit ute med Watson så ska jag åka till gynekologen och få mig en rundsmörjning … äh, ni tjejer vet vad som väntar. Lika bra att få det gjort, just nu hopar sig läkarbesök och tandläkaren borde jag ringa och beställa tid hos, men drar mig det är så mycket hela tiden jag ska åka och bli undersökt för. Jag vill bara vara ifred … stackars mig som också har fotvård denna vecka och sjukgymnastik och provtagning. Ynk, pynk stackars mig hö hö!

2 reaktioner på ”Har inte tumme med livet

 1. synne skriver:

  Du kan iallafall sticka, det kan inte jag.
  Så ge inte upp.

  Ja det där med skinnmöbler är ett kapitell för sig.
  Har inte alls. Så här blir det bara dammsugat…

  Jodå, nog vet man….
  Jag ska ringa tandläkaren i morgon med….
  Tror du jag vill?
  Kramen och natta nu.
  Synnöve.

 2. anne skriver:

  Jamen, MÅSTE man ha tummar på vantarna? Tänk så mycket varmare fingrarna har det om de alla är tillsammans hela tiden! Du kanske har kommit på en ny trend!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s