Fotomodell för en sekund

Blir uppringd av en fotograf som vill fota mig utanför vårt hus … jag fattade inte ett dugg först men sen berättade han att det var till tidningen som vår fastighetsägare skickar ut ett par gånger om året. Jag blev tidigare intervjuad via telefonen om hur jag handlade när det brann hos grannen av en journalist, nu ville de även ha med ett foto på mig. De vill göra ett reportage som ska handla om hur vi alla ska göra om det börjar brinna.

Phu, tänkte jag som snabbt insåg att jag måste tvätta håret och sätta på mig ett ansikte innan fotografen kunde komma. Just nu är väl inte bästa tiden utseendemässigt i mitt liv om jag säger så …

Så nu sitter jag här nyfönad och lite sminkad, vad gör man inte för att se lite tjusigare ut än man är?

Imorgon början han vänjas in på dagis

Tycker han är så söt med sin lite oranga näsa … sån blir man om man stoppar näsan i moset med mycket morötter i. Igår åt vi tårta tillsammans och jag fick åter gosa med honom, han sov en stund, när han vaknade var det mysigt att sticka in skallen i hans dörrhål och se hans glada min när han såg mig. Å andra sidan så är väl alla ungar glada att få komma ur sin säng, vem som än sticker in skallen. 😉

Det är som ett träningspass att träffa honom, jag lyfter, kryper, vrider och vänder mig på alla sätt som man normalt inte alls rör sig på. Han är bra att rehabilitera sig med för att inte glömma hur hjärtat får pumpa kärlek helt vilt över honom. Jag tror på kärlek som läkande kraft!

Jag bara måste sätta in en bild på min sons terrass, det som var en stor terrass. Nu är där så snöfyllt att man inte kan gå ut, han kan inte skotta ner snön för grannen längst ner har uteplats med bord och stolar stående, så det är till att vänta tills våren och solen gör sitt.

Snö upp och över fönsterkanten

Imorgon är det en dag jag inte längtar till. Jag ska börja med min husläkare kl 08.15 för att få sjukresor till rehabiliteringen hos sjukgymnasten, sen ska jag till labbet och ta blodprov, efter det åka bussen hem och gå ut med Watson. Slänga i mig lunch och ta buss eller sjukresa=taxi till sjukgymnasten och träna. Jag blir helt slut bara av att tänka på hur jag ska orka allt detta samma dag. Sen får jag ledigt både onsdag och torsdag för att på fredag åka och träna igen.

2 kommentarer på “Fotomodell för en sekund

 1. den där söta ungen kan man nästan ta å käka upp! Så himla söt!

  Inte dåligt att ställa upp på bild.. vet inte om jag skulle göra det om en tidning frågade mig.. Ska mitt tryne synas för alla de som läser tidningen och så kommer de tänka ” amen det är ju hon…” Och bla bla haha 😉

  Det gick så fort när fotografen ringde att jag sa ok, tänkte mest på att jag måste hinna tvätta håret först och sätta på mig lite fejs.
  Äsch jag struntar i vad folk tycker, de som bor i min länga kan ju vara glada att jag var hemma annars hade nog en stor del av huset brunnit ner.
  Kram

 2. Kul att det blir ett nytt reportage. Brandsäkerhet är ett hett ämne. Långt från alla som vet hur man ska hantera en sådan situaton.

  Så go han är den där lille.
  Kan man få låna en dag?

  Förstår det blir en tuff dag i morgon. Glöm inte andas mellan slagen bara. Då går de som regel bra.
  Sköt om dig.
  Kramen Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s