Lägger mig i soffan försiktigt med nytränad kropp

Är så nöjd med att ha kommit igång med träning men sitter nu här helt slut. Inser att kroppen kommer att gnälla allt den kan till imorgon, träningsvärk kallas det. Det var lite som att komma ”hem” känner ju en del som jobbar där sedan sist jag gick hos dem och min sjukgymnast är bästa av bästa. Ett år tror han att det kommer att ta för mig att hämta upp hela kroppen och jag tror honom. Idag ökade vi på så att jag har ett program att köra på med.

Tidigt imorse var jag hos husläkaren min älskade Louise Eggimann som såg till att jag fick sjukresor till och från träningen tills färd-tjänstintyget blir klar. Jag var så tacksam över att kunna åka taxi hem efter träningen för nu är kroppen verkligen ynklig efter dagens ansträngning. Efter mötet med min doktor tog jag blodprov som jag nu ringde och hörde efter hur de såg ut. Allt är bara fint kreat ligger på 92, synd att klaga.

Sen har Watson och jag varit runt en tur och pratat med andra hundägare det är alltid trevlig och nu är jag mer som förr igen, orkar prata och behöver inte smita över på  andra sida gatan för att slippa stanna och samtala. Det är ju inte klokt så mycket som har ändrats för mig sedan jag fick njuren.

Idag började marsipangrisen invänjningen på dagis, ska ringa ikväll och höra hur det har gått. Lilleman som får börja ute i livet så tidigt … önskar att jag kunde vara med som en madrass som han kunde falla på utan att slå sig eller bli lessen. Nu är det som det är men jag tycker att barn ska få vara hemma, jämrans påhitt att kvinnor ska vara som män ute och jobba, lämna barnen att växa upp hos andra. Om jag var frisk och inte så infektionskänslig så skulle jag med nöje ta hand om honom som dagfarmor eller något sånt.

NUUUU ska jag lägga mig i soffan och självdö en stund innan det är dags att skramla med kastrullerna i köket.

11 kommentarer på “Lägger mig i soffan försiktigt med nytränad kropp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s