In i dimman eller?

                                                HALLÅ DÄR UTE I DIMMAN 

Jag stirrar ut i ett ”glas mjölk” dimma lättar oftast under dagen som tur är.

Idag ska vi iväg och handla en tunika modell tält till mig. Vi har blivit bjudna till min farbror på 85 års fest och jag har inte ett plagg jag kommer i som passar på en fest. Egentligen skulle jag sätta mig och klippa ut enkla raka klänningar som passar både med och utan tights, men orken vill sig inte riktigt för att sy.

Jag stickar och kan berätta att min första vante med katter på är klar så när som på tummen. Igår när vi var över till mamma så satt hon fast i en mössa sedan flera år … inte lätt alls, så jag sa spontant att ”den kan jag sticka klar”. Så nu sitter jag här och muttrar över hur korkad jag är som tar på mig hennes stickning när jag har egna halvfärdiga så det räcker.

Här kommer ett foto på min första kattvante som inte är så vacker som andras stickade vantar men jag tränar och tränar, maken till den här lär väl bli lite bättre. Det är det där med att jag inte vet säkert hur man gör vissa saker, det trasslar onekligen till det för mig.

Här kommer fram och baksidan på vanten.

Framsidan

Baksidan med säkerhetsnål där tummen ska sitta.Ser du tassen längst fram på baksidans hand? Ser att bilden blev lite för mörk för att man ska se katterna ordentligt.

12 reaktioner på ”In i dimman eller?

  1. livsglimtar skriver:

    Hej lilla Pluttan … jag tänkte på er mycket förra veckan, tänkte att jag vill höra i god tid när näst yngsta skunken fyller år, vilken dag ni har kalas för då kommer vi.
    Nej, jag tar inte emot beställningar ännu …? Få se om jag får till vante nr 2 och 2 tummar. 😉

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s