Uppmjukning

Håller på med uppmjukning inför dagens träning … snart ska Watson och jag ut och gå i solen, vårkänslan infinner sig. Jag tror att jag idag börjar känna mig lite starkare igen men det lär väl försvinna efter träningen. Jobbigt det här ska erkännas, vill ju inte avstå från träningen, det är den som ska ge mig mer liv tillbaka.

Sa jag att vi var på 85 års fest i lördags? Så trevligt med en farbror som är hur pigg som helst och inte bara han utan polarna från hans ”bastuklubb” var ju lika pigga de. Många skratt, god mat och hemresa i lagom tid, så blir det när man glömmer sina tabletter som ska tas vid en viss tid, inte tänkte jag på det att vi skulle bli sena. Även Watson väntade på oss hemma, så det fanns många skäl till att åka hem i skaplig tid.

Nu ska jag ta mitt yra huvve och gå ut med Watson …..

4 reaktioner på ”Uppmjukning

 1. synne skriver:

  Hejsan denna soliga eftermiddag.
  Nästan så man vill njuta kaffet ute, men det är för mycket snö för att sitta i solen på verandan.
  Hoppas den blir skön, promenaden alltså.
  Här ska jag ut igen, måste skotta av verandan.
  Kramen Synnöve.

 2. turez skriver:

  Man känner sig starkare när solen tittar fram och den stundande våren nästan, nästan kan ses bakom kröken.

  Kanske var tur i oturen att åka hem i tid då. Man ska ju avsluta när man är på topp 🙂

 3. Bibbi skriver:

  Tack snälla du för en fin kommentar i min blogg – ja jag hade tänkt sluta skriva men blev övertalad om att fortsätta men nu är det inte lika mye inlägg. Din kommentar värmde og en av anledningarna till att jag fortsätter att blogga. Jag hjälper inte bara mig själv utan förhoppningsvis andra i liknande situation.

  Lyssna på kroppen, den säger dig mer än 1000 ord och glöm inte bort hur lite du kunde från början. Lycka till och en stor kram från mig!
  Bibbi

 4. holm skriver:

  Trodde det var ett av mina barnbarn som vippade på stjärten, för precis så såg hon ut då hon var ett.
  T.o.m. snabbare vipp.
  Här mycket snö och fortsatt snöande. Skönt du kryat på dig lite från förkylningen, o kunnat börja med träning igen, försiktigt väl.
  Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s