Lite bilder

Så här kan det också se ut i mitt liv, nybakt bröd med aprikoser i.

Det som jag har gjort mellan mina gnöliga inlägg visar jag här.

De ska en vän få nästa gång vi ses. Mina första avancerade vantar med massor av mönster, lite fel har jag gjort men jag tror hon kan leva med dem ändå.

Sen kan hjärtat få svälla … mina killar.

Önskar Er Alla en helg med kärlek och vila 

Ett varmt hjärta till var och en från mig

17 reaktioner på ”Lite bilder

 1. Bettan skriver:

  Åååh nästan så att man känner doften av brödet, jag vill också baka. Alla kör med sina surdegar det är ju värsta innegrejen nu. Du vilka härliga vantar, lite för avancerade för mig. Så bilden på dina killar, man blir alldeles varm i hjärtat… 🙂

  Kram kram

 2. livsglimtar skriver:

  Brödet med aprikos är ett helt vanligt bröd bakat på vetemjöl special utan surdeg, jag bakar det som passar mig bäst för stunden. Jag blir lite full i skratt åt att framförallt männen ska baka med surdeg, tänker att så fort männen kliver in i det som traditionellt är kvinnans plats då blir det så trendigt och märkvärdigt. Plötsligt står alla män där och väntar på sin puttrande surdeg för att sen invänta applåderna när brödet är klart. Inte var det så märkvärdigt att baka när det bara var vi kvinnor som gjorde det.

  Kram

 3. ninnibeth skriver:

  Hejsan! Försökte mms’a dig en skål, men ditt mobilnr funkar tydligen inte! Svävar på små moln efter en underbar födelsedagsfest & ville bara säga hej & tack! 🙂

 4. livsglimtar skriver:

  Jag och mobil är rena skämtet den är mest avstängd och liggandes här hemma, ungarna skäller på mig, men jag glömmer mest det där med att ta med mobilen eller ha den på ska nog skärpa mig.
  Härligt att festen blev en hit … det är så mycket man ska fixa med före en fest för att inte tala om att det kostar, så det vore väl sjutton om det inte blev kanon.
  Kram

 5. Smörbollen skriver:

  Nu blev jag ju som vanligt så sugen på gotte när jag kliver in här. Bilden på ditt bröd gör att jag vill trotsa min glutenintolerans och stoppa i mig en hel limpa! (nej det blir inte lika bra med glutenfritt mjöl, har testat i flera år och gett upp det hela, smakar päck.) 🙂
  Vantarna blev otroligt söta, vilket hantverk! Lite avis är jag på att du kan sticka. Jag sitter där som en nöt om jag försöker förstå stickbeskrivningar.
  Sonen och sonsonen var ju då båda riktiga snyggingar, förstår att ditt hjärta blir alldeles varmt! 😉

  Hoppas du har fått må lite bättre nu, har läst dina tidigare inlägg i dagarna och känt igen mig i det mesta faktist. Lika är vi, med lika tankar i mycket.

  Sköt om dig vännen! Kramar om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s