Grodprinsen samlar i haklappen

                                               

Har haft grodprinsen på besök och det är alltid lika mysigt. Denna gång fick vi bjuda på farfars gryta till lunch och det är så kul att se honom äta mest med händerna och hur paprikabitarna som jag skar till honom snabbare än snabbt sorterades ut ur truten på honom ner i facket på haklappen. Han och Watson ligger i samma klass, har sett Watson sortera ut en grön ärta och floppa ut den ur truten. De är nog i samma ålder hunden och barnbarnet, båda går ännu att locka med ”godis” Watson gör vad som helst för lite levergodis och Tim han går på russin, säkert skulle även han äta levergodis om han fick en chans.

Jag vet inte vart helgen tog vägen, vi handlade och pysslade lite här hemma, igår kväll kom dottern över och blev kvar tills det var dags att gå och lägga sig. Sonen kom idag som jag skrev, han läser min blogg då och då, sa att det var ”mycket sjukdom” i mitt skrivande och att han inte känner den biten av mig som jag skriver om. Han vet ju att jag är sjuk och allt runt om det hela, men han känner en annan Mamma som jag inte visar så mycket av just nu. Jag vet att jag har gnölat väldigt mycket på senaste tiden, men det är där jag är just nu, inte har jag tänkt på att ni inte får se  de andra sidorna av mig. Utgår väl ifrån att ni på något mirakulöst vis ska förstå att det finns en annan Maggan också, en som skrattar  och är kraftfull om än svag jämfört med den jag en gång var.

Idag har vi haft både regn och lappvantar dalande ner på den blöta marken, inte blir det något kvar mer än just det blöta.

Nu ska vi snart värma lite rester till middag, det är alltid så skönt när man kan smita ifrån matlagning då och då.

2 kommentarer på “Grodprinsen samlar i haklappen

 1. Att det finns en annan Maggan är uppenbart! Du tillhör INTE kategorin ”självupptagna”, så mycket har jag hunnit läsa mig till i din blogg, du är/har varit sjuk och då har man rätt att påtala detta. Dessutom, du reflekterar över detta själv, det gör INTE den självupptagna.

  Du verkar vara en bra människa!

 2. Visst vet vi att det finns en annan Maggan bak är i kuliserna.
  Men du har gått igenom så mycket sista halvåret-året så att hon har kommit lite i skymundan.
  Men hon kommer snart fram. Jag lovar det.

  Härligt med familj på besök.
  Kanske Watson har talat om för grodprinsen hur man ska göra med mat som är nyttig hihi….
  De är duktiga på sånt, både hundar och barn.

  Nu får du ta en pust och slänga dig på soffan.
  LÄgg dig bara rakt ner och gör absolut inget alls….
  Själv ska jag se om jag blir kvitt magkattaren….
  kramen Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s