Promenad

Inte så tunnklädd var jag men promenad blev det idag och jag mår skapligt. Det var så skönt med alla fåglarna som höll mig sällskap och solen gjorde verkligen allt för att vara till sin fördel.

Watson han jagar tikar och det kan få mig både trött och galen men idag hade jag tagit mitt promenadband runt magen för att inte behöva slita så med kopplet. Träffade en granne som är så trevlig att prata med, han var väldigt svår att få stop på idag, jag orkar inte stå så där och prata och sen gå en tur tänkte jag som kände att jag långsamt tappade mer och mer energi när vi pratade. Men jag spottade upp mig och gick en för mig lång tur.

Nu  ska jag lägga mig en stund och vila för just nu är jag rätt slak efter en timma ute och lunch i magen.

På tal om mat så har jag kokat en omgång med köttfärs, ris och grönsaker till Watson. Det var gott för hans matskål blev tom …

6 reaktioner till “Promenad

  1. Det där med promenadband låter smart. Du låter som min mor när det gäller hunden. Hemlagat ska det vara och gott, ”Vår” Terry var mycket kräsen han silade riset och åt delikatesserna.

    Jag känner inte mina grannar och visst är det olika. En slutar aldrig prata men hon är trevlig så det gör ingenting. Däremot har jag ett par där kvinnan verkligen inte gillar mig trots att jag aldrig ens pratat med henne. Det syns och till och med sambon har sett det. Nu är de så sällan i huset för de jobbar inte här. Ingenting jag tänker på men det finns anledningar till att jag blir irriterad.

    Jag hoppas att du fick en skön vila. Jag som är ”helt frisk” är så trött och klagar men du som genomgått en hel del verkar ändå inte klaga. Vi är verkligen olika trots våra namn.

  2. Ha ha jag har faktiskt en röd basker i någon låda … men den har inte luftats på åratal. Tror att min son någon gång tyckte att den var hemsk och på den vägen är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s