Bajs i brevlådan?

På tal om kurvor

Inte är det lätt att få på sig promenadbandet runt magen när vi ska ut Watson och jag. Min mage har blivit för ”cortison” stor.  Tycker jag ser gravid ut som damen på bilden med återvändsgränd tecken på sig, har nog drag av kurvig vägdam också. Det jag pratar om är ett brett band med resår i som gör att Watsons dragande inte drar omkull mig, svårare än så är det inte. Men nu börjar jag bli för tjock helt enkelt, tja, det är ju inte en enkel match att göra något åt, tål att tänkas på och införa en lång planering inför framtiden. 😉

På vår tur såg jag de första vårtecknen titta upp ur jorden, jag suckar nöjt och stannar en extra stund för att begrunda kraften i de små växterna. Tänk att de överlever den strängaste vinter år efter år.
Straxt före jag såg växterna såg jag Watsons tass … nä, dra mig på en skottkärra, hunden gör mig galen. Igår tog vi bort struten han har fått leva med i väldigt många dygn. Alla som har haft hund med strut vet att det låter en del om struten när hunden missar dörröppningar och envist försöker tränga sig in under sängen fast det inte går. Igår sa vi att nu ser såret på tasstån bra ut och han fick vara utan strut hela dagen och kvällen utan att slicka på såret.
I morse passade han på innan jag kom upp, så nu har han ett sår igen som en krater. Äh, det blev duschning när vi kom hem och torkning av tass med hårtork, insmörjning med en salva som en bekant sa var bra på hennes hunds sår, inotyol och så förpackning om det hela. Nu jäklar om det inte blir bra … då är det bara veterinären kvar.
På tal om det man kan hitta ute när man vårspejar så har vi fått orange skyltar ute på gräsmattorna/snönhögarna där en person hotar med att stoppa ner hundbajset i brevlådan hos dem hon ser inte tar upp efter sig.
Som hundägare och upptagare av bajs håller jag med personen, det är rent vidrigt vad som göms i snö. Men hädanefter går det inte snabbt för mig att ta upp bajs, jag gör processen längre för att verkligen visa att jag tar upp efter hunden, ,måtte personen verkligen se det. Vem vill ha en klutt i brevlådan när man faktiskt sköter sig?
Ikväll blir det varmkorv och snabbmakaroner precis där är jag i matlagandet just nu, har ingen som helst lust. Har lagat god och vällagad mat nu två kvällar i rad, får väl vara någon måtta på det hela.

3 reaktioner på ”Bajs i brevlådan?

 1. synne skriver:

  Näe vem vill ha bajs i brevlådan. Inte jag heller.
  Han sitter nog och spanar på folk ifrån sitt köksfönster tror jag.
  Så ta dig lång tid på att plocka upp efter Watson du hihi.

  Såg faktiskt en helt underbar tratt på en hund inne på en blogg.
  http://www.bloglovin.com/m/51308/80920688/a/0
  Titta på den.

  Att magen blir stor av cortisonet är väl naturligt. Men jag förstår att det inte känns bra.
  Men det går väl bort när du minskar eller får ta bort cortisonet helt?

  Nu ska jag snart börja steka köttbullar till påsk.
  Det är så gott så man kan bara äta och äta…

  Kramen Synnöve.

 2. synne skriver:

  När du klickar på länken så får du klicka dig vidare på en annan länk. Det funkade inte.
  Då kommer du till Bertil. Det är han med den snygga tratten.
  Scrolla ner så ser du.
  Kramen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s