Citrusdoftandet gör mig gott

Temat för kvällen är citron … jag sitter här och doftar som om jag har badat i citron, maken har masserat mig med en mandelolja doftsatt med citrus. Jag vet inte vad det är med mig och citrondoft har i många år sökt den optimala parfymen med frisk citrondoft men inte lyckas hitta någon ännu. Köpte en parfym före jul så där impulsaktigt, frågade efter en med citrusdoft och damen sa att det här var den med mest sån doft. Visst doftar den citrus när man sätter på den, men efter en stund kommer andra dofter fram och då känns det inte lika bra för min näsa.

Idag har vi varit till en stor djuraffär i Bromma, kalaset kostade över tusen kronor och inte köpte vi en pinal i onödan. Allt har lätt att bli fel när det gäller prylar till Watson. Han har ju bott i sin strut nu i ett par veckor för att såret ska få läka på tån och struten är inte bara han skitsur på, vi är också rätt trötta på oljudet struten för när han springer in i dörrar och annat i sin framfart. Vi köpte en helt ny variant som är som en halskrage mjuk och uppblåsbar, naturligtvis var det en för liten krage, så den måste vi byta till en större. Som om inte det räckte så var även det nya tasskyddet vi köpte lika dålig som de andra och föll av direkt ute. Nu är vi inne på tasskydd nr 3 och inget verkar funka som det är tänkt.

Så vi lär få åka till Bromma och byta hundsakerna, får passa på och handla till påsk när vi ändå måste dit.

Ännu en helg som bara har runnit ut i ett intet, vad gör man med sin tid undrar jag. Ett vet jag att jag är arg som ett bi tänkte jag skriva men det är nog lite för snällt sagt. Jag är helt och hållet tvärförbannad och börjar känna mig som en övermogen banan när det gäller humöret. Jag som ska vara så lycklig nu när jag lever och njuren arbetar så fint i min kropp. Jag ska väl vara som en nyfrälst över livets alla små rörelser, bara ”TACKA LIVET” som hon Arja gör. Men vad sjutton gör man när man är en sån otacksam medelålders skitkärring som jag känner mig som just nu? Jag kan inte annat än vänta in min tid hos kuratorn, den stackarn hur ska hon tackla allt det här som bara vill välla ut ur mig? Usch, helt oresonlig har jag blivit … mest mot maken så klart han får sina fiskar varma mest hela tiden när jag riktigt är på bettet. Tur att han känner mig så väl efter över 30 års äktenskap.

Men imorgon en ny vecka och nya tag … börjar med blodprov, nu var det fyra veckor sedan jag lämnade prov sist, ska bli lite läskigt måtte inget ha hänt under tiden.

3 kommentarer på “Citrusdoftandet gör mig gott

 1. Ja. Det är lätt att tro när man ligger i sängen med sveda och värk att när allt är över blir det bättre. Men då kommer ju verkligheten i kapp med alla vardagssaker. Men som du säger, är det inte nu du ska njuta av allt det lilla? Vi får väl se om det känns bättre efter att du fått ur dig allt hos kuratorn.

 2. Hoppas proverna är bra idag också! Jag ska åka och kolla mig imorgon. Jag är fantastiskt glad över min nya njure, men tyvärr finns det ju andra saker som ställer till problem i tillvaron och du har ju fibron att dras med också. Hoppas att du får bra stöd av kuratorn. Kram

 3. Håller tummarna stenhårt för att proverna ska vara bra.
  Du har haft det jobbigt ett bra tag nu, så inget skulle göra mig gladare än om du blev bättre och piggare.

  Att göra av med pengar på shopping är inget problem. Det går när väl kortet tagits fram hihi.
  Kul att du fick tag i den simringen till Watson. Nu ska han väl kunna klara sig bättre.

  Det där med citrondoft förstår jag. För det doftar så gott.
  Synd att det inte finns någon ren doft med citron.

  Har du kollat på yves rocher? Där finns det mesta.

  Sänder dig en bamsekram igen.
  Du är värd den.
  Kram Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s