Ännu ingen leverans

Så skönt väder att jag inte tror att det är sant … ser grästuvor och redigt med vitsippor och en blomma som ser ut lite som kärringtand, så njutbart.

Idag gick jag en längre sväng och det gick fint, blev inte flåsig eller svettig förrän efter lunchen och då bara lindrigt, hoppas kroppen fortsätter vara bättre.

Nu väntar jag på Carita som ska komma och fika, i hennes kök är det en röra efter att fläktar har torkat ut en vattenskada, idag ska de äntligen hänga tillbaka köksdörrarna, allt ska på plats efter över åtta veckor helvetes röra.

Jag har ännu inte hört ett dugg från företaget som ska leverera mitt promenadband, vecka 15 skulle det komma, men jag tänkte för mig själv att det här företaget är nog ett sånt som inte håller vad de lovar och nu är det inte många dagar kvar att vifta på. Jag tänkte direkt när jag i telefonen pratade med företaget och de sa att det var ”fyra veckors leverans” att det här bli nog inget bra. Hade kunnat åka ut på stan och fått hem ett gåband inom en vecka, det är som ett joggingband men man går på det, finns 10 nivåer av helvete att ställa in den på 😉  

Jag har så svårt att fatta hur ett företag går ut stort i massor av tidningar plus tv-reklam och så har de inte varan inne utan ska beställa den från Kina, snacka om dålig framförhållning.

6 reaktioner på ”Ännu ingen leverans

 1. synne skriver:

  Kan du inte avbeställa det där gåbandet? Och heller köpa dig ett på stan?
  Blufffirmor finns det gott om.

  Har precis varit ute och gått en lång promenad med. Mötte maken så jag fick åka med i bilen hem.
  Erri var med så klart. Får inte gå många meter utan henne hihi.

  Nu får du ta det med ro under dagen. Njut av våren och solen, eller regnar det hos dig?
  Kramen från solstolen.

  Här lyser solen med sin frånvaro, vaknar av att det dansade ner en blanding mellan snö och regn.
  Jag tror inte att det är en bluffirma men jag var nog dum som beställde av dem, kunde som du skriver köpt ett på stan och fått det direkt. Men jag ger det nästa vecka sen skiter jag i det hela om de inte har hört av sig.
  Idag blir det nog ingen lång promenad för vädret är så tråkigt. Jag tvättar idag så att vi slipper det i helgen.
  Kram

 2. turez skriver:

  Jag tycker ju att de borde ha massvis på lager när de går ut med produkten så hårt. Annat är ju bara konstigt. Sedan är ju frågan om det är värt väntan när du kan gå till en butik i närheten där du bor å få ett promenadband. Jag är ofta skeptisk till sådant. Fast det kostar ju att marknadsföra sitt företag och att lägga ut en stor summa pengar på något som inte är som det ska verkar ju knasigt. Så jag tycker de borde hålla vad de lovar eller ändra sitt leveransdatum om de ändå inte kan hålla den där fyra veckors perioden…

  Kan ju hoppas att du får den snart så att du kan börja med någon av de 10 helvetesprogrammen. KRAM

 3. Znogge skriver:

  Jag hade valt att avbeställa om de inte kan ge något vettigt leveransbesked. Annonserar man så får det ändå finnas en viss framförhållning. Tycker i alla fall jag…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s