Rabattprydnad eller?

Kände mig förkyld när jag vaknade men det är allergi, idag vill inte kroppen riktigt, inte svårt att förstå när man tittar ut. De pratar om snöfall på väderrapporten och hela jag vill bara krypa ner i sängen och sova vidare, men det är ju bara att glömma.

Häromdagen när Watson och jag gick vår runda så såg jag på flera ställen hur folk har gått ut med gamla krukväxter och ställt dem intill rabattväxter. Ni vet de där som är kvar i en kruka när ingen jord finns kvar, men varför ställer man sånt i en rabatt? Det ser ju inte klokt ut och däri finns ju inte heller någon näring till rabatten, ännu värre var det på ett ställe där de hade tömt en stor kruka med ”torv” och så en mängd lekakulor. Undrar om de skulle vilja ha det där stående för evigt i sin egen rabatt om de hade tomt? Knappast.

7 reaktioner på ”Rabattprydnad eller?

 1. Synnöve skriver:

  Uff inte skönt med allergi. Jag måste ringa för att få min allergispruta nu känner jag.

  Det där med blomjord och lekakulor i en rabatt…. Undrar om de tror på återbruk där? Eller är det med blommor och allt?

  Hoppas annars att allt är bra med dig.
  Här går det som vanligt. Så där lagom du vet hihi.
  Sköt om dig min vän.
  Kramen.

 2. livsglimtar skriver:

  Jasså håller du också på … jag tar inga sprutor men får ta allergitabletter i perioder.
  -Nej, blommorna är borta, utblommade antar jag det är bara rotsystemet och det lilla av jord som är kvar, du vet hur de där plastkrukorna ser ut efter de snabbdrivna blommor vi köper i mataffären.
  Visst är det väl bra med mig … men en sån här dag blir det en fibrodag när kroppen gör ont och är slak och så kommer det halsonda, konstigt att jag får det så ofta?
  Nu kämpar vi vidare kram på dig!

 3. Danne skriver:

  HEj. Skönt o se att du lever och att det händer lite runt omkring dig. Nej idag var det inte så roligt väder kan jag säga. Först lyste solen så härligt när jag var på dialysen och väl hemma sen så vräker snön ner. Lika bra o lägga sig på soffan då =) Ha en skön kväll.

  Kram

 4. Laijnen skriver:

  Hello, kan meddela att ikväll har det snöat här i Göteborg/Olofstorp, fy katten alltså…Men nu tror jag minsann det har slutat…skönt..Allt väl med dig annars? //Kramiz

 5. turez skriver:

  Hur en del tänker med sina rabatter och krukväxter är verkligen en fråga man kan ställa sig där man går. Här i mitt område så är det en del som har börjat med blomlådor på sina balkonger. Det gör mig glad. Växtligheten och jag hade tänkt mig att snart också börja så lite krukväxter att ha på balkongen. Härligt.

  Krukväxter i rabatten? Det har nog aldrig varit trendigt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s