Mina stora kärlekar… lite bilder

Busar med farfar

 

Så här glatt hade vi det i söndags när det bästa farmor har var på besök. När han kommer och spricker upp i ett glädjens återseende när vi ser varandra, då blir jag så lycklig. Just där och då är han min om så bara för en sekund, älskar ungen så himla mycket.

Här kör han bil så saliven sprutar

Imorse var jag iväg och tog blodprov igen, (har ringt, allt var bra) hem med bussen och äta frukost och sen ut med Watson. Strålande väder och milda vindar smekte min kind, vitsipporna bäddar in naturen så vackert och blåsipporna vinkade varje gång jag tittade på dem. Naturen den stora helaren är så underbart att vistas i.

Farmor e kul

Sen fick jag för mig att gå till frissan och klippa av mig håret, det har ju blivit som en torr buske baktill av all medicinering. Lika bra att klippa sig kort så man blir av med det torra där bak. Så nu är jag verkligen kortklippt, se själv.

Inte lätt att fota sig själv

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Näe det är inte lätt att ta bilder på sig själv. Men din bild blev ju bra i alla fall.
  Härligt med lite barnabarns besök alltså.
  Han växer och blir stor måste jag säga.
  Snart kommer han puttrande på moppe hihi.

  Skönt att dina prover var bra. Då slipper du oroa dig en stund igen då. Det är bra.

  Ska ut i köket nu. Baka bröd. Men har inte en aning om vad det ska bli för något…
  Blir väl nått kolijoxbröd som vanligt hihi.

  Ha en flotters afton nu.
  Slappa av i soffan och ta livet helt med ro. Det förtjänar du.
  Kramen.

  Nästan hela mitt bakande liv har varit just kolijoxbröd så jag vet precis vad du talar om, det blir alltid väldigt gott.

 2. Vad mysigt med barnbarn som blir glada när man kommer! Vår lilla Mu skrattar alltid högt när hon ser oss på datorn när vi pratar via Skype.:)

  Ska nog skaffa mig en kamera så att jag kan få se min ligga marsipangris oftare, vi bor i samma stad men är inte grannar precis.

 3. Ett snabbt svar (läser ditt inlägg sen): Jamen, vad tror du om min fototeknik med armen upp i luften!?!? Självklart är det både kalkonkrås och trippeldubbelhakor som försvinner på så vis!!! Nästan alla mina ”porträtt” är uppifrån!!!!

  Jo. Datorns kamera är också litet ”snällare”! 😉

  Ha ha inte har jag fattat det tidigare bara insåg det plötsligt när jag såg din sista bild. Ja, gud vad hakor jag har som jag inte vill bjuda på. Känner mig inte så där jättekul att titta på längre, har gått upp en del av både kortison och för mycket kalorier inte kul alls.
  Kraam

 4. Men, på bilden ser ditt hår väldigt bra ut! Det ser faktiskt friskt och fint ut uppifrån! Och kort hår, jag har alltid haft kort hår, med en bra lugg (litet ruffsig sisådär) så framhävs de allra flestas ögon!

  Den lille pluttesnutten är hur gullig som helst ju! 🙂

  Håret var helt ok när hon klippte bort en bra bit, värst var det på bakhuvudet. Jag har också haft kort hår ofta i mitt liv men just nu ville jag egentligen ha lite längre hade tänkt sätta en mjuk permanent och ha det lite lockrufsigt men det får jag ha i höst i stället.

 5. Bedårande är ni alla tre, riktigt snygg klippning.Skicklig frisör ser man på tekniken.Nu till sommaren växer det ut och blir så där snyggt solslingat kommer passa dig.

  Har rätt mycket att stå i just nu, har börjat gå på aktiviteter och träffar folk, kan du tänka? Men det är mentalt tröttande hur trevligt det än är, jag är inte riktigt van.En dag i veckan träffar jag olyckssystrar vid ett helt underbart ställe.Ska försöka ta mig samman och skriva ett mail med bilder soon.

  Puus så länge storasyrran! 😉

  Nu blir jag både stolt och glad över din nya aktivitet, så härligt att komma ut och igång, klart att det tar på krafterna.
  Klart jag vill se både bilder och läsa mail … ta det när du orkar, jag vet hur det är att inte ha kraft nog till allt man vill.
  Puss påre lillasyster

 6. åååh så sött

  Krama dina love ones från mej!!

  Inga som helst problem att utföra det uppdraget. Passar på att tafsa lite även på dig.

 7. Söta unge! Barn gör en verkligen till en gladare människa. Barn ger en ljus i själen! Underbar kick.

  Din frisyr blev ju fin, det man kan se. Härligt med kortare nu när det börjar bli varmt också 🙂
  Tummen upp på den 🙂

  Det är skönt med kort hår bara jag som inte hade tänkt mig sååå kort hår. Du har så rätt man blir faktiskt upphöjt lycklig av barn.
  Kram goa unge

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: