Ikväll kommer gåbandet

Det var ett väldigt babblande här hemma, jag satt mitt mellan TV som gick i vardagsrummet och radion som stod på i köket. Själv läste jag bloggar och tänkte plötsligt att jag är bra knasig som bara reser mig från soffan utan att stänga av TV går ut i köket bakar en chokladtryffel dröm (ska bli tårta imorgon) sätter på radion i köket under tiden och sen när bakandet är klart går jag och sätter mig här.

Inte konstigt att jag blev trött i skallen av allt pratande …

Nu ska jag berätta historien om mitt köp av ett gåband.

Det började för så där 5 veckor sedan, firman gör reklam överallt och Lanefelt är med för att sälja in varan. Fyra veckors leveranstid sa gubben och jag sa va? Det skulle komma nya från Kina med båttransport sa han och jag tänkte att tja okej. Men hela denna väntan har jag tänkt att det kommer inte att komma något gåband från Kina till mig. Så jag ringde upp firman vecka 4 och frågade när det kommer? Då fick alla mina onda aningar bekräftelse, det var problem med leveransen. Mitten av juni kunde jag i bästa fall få ett gåband … äh, dra mig på en skottkärra tänkte jag.

Jag sa vad jag tyckte om att slå på så stort med tidningsreklam och tv utan att ha ett stort lager och vettiga leveranser. Ta bort min order sa jag och började leta på internet efter en annan firma. Hittade ett företag som heter Swehealth, i måndags la jag orden och betalade, ikväll kommer leveransen hem till min dörr.

Åhhh, nu jag känner mig som om det är julafton, här ska promeneras så det står härliga till. Tänkte sätta upp ett mål att gå mot, skriva upp hur långt jag går varje dag och ta en fika i Säffle när jag kommer fram 🙂

Ikväll är det Valborg har jag upptäckt och rotade genast fram en köttbit att steka till middagen, tror det blir lite vin i glasen och en blandad sallad till det hela … sås, ja något kommer jag nog att slänga ihop. Förra veckan blev det rödvinssås så det går bort, kanske béarnaisesås vi får se vad det blir.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Det var en Firma ruffel och båg med andra ord.
  Tur du röt till.
  Så spännande att får hem det ikväll nu. Ja, om du går så cyklar jag till Säffle. Hur långt är det?
  Så möts vi där på en fika. Det låter bra.

  Det är bra att du gör tårtan i morgon.
  Unna dig det extra du. Du om någon har förtjänat det ska jag säga.

  Valborg firades här på detta vis….
  Jag jobbade. Bakade bröd. Satt på trappan och pratade med hunden Mats. Som envisas med att pussas på glasögonen.
  Maken sitter och ser på dvd om andra världskriget. En helt normal och lugn fredagskväll i
  det Synnerska hemmet på Digernes.
  Satt på trappen som sagt var, med Mats. Det regnade och är 10 grader varmt.
  Så skönt och fridfullt.
  Ha en fortsatt go kväll nu.
  Kramen Synnöve.

 2. Maken skulle vilja ha ett löpband. Jag vet inte vad skillnaden är. Kanske behöver ett löpband vara stadigare och större. Kanske skulle han få sig det så kan jag gå på det också.

 3. Så ska det verkligen inte få gå till. Kan man inte leverera så ska man inte göra reklam heller. Men skönt att det ordnade sig på annat sätt och lyckla till med promenerandet!

 4. Fördelen med löpband är att det inte är så hårt att gå på för dåliga ryggar, och får man en låsning är man i alla fall hemma så man inte behöver ringa efter hjälp, det har ju hänt, haha.

  Ha en riktigt bra födelsedag, grattiskram!

  Tack för kramen och grattiset … nu sitter jag här och myser när alla har gått hem. Bra att det är skonsamt för ryggen med gåbandet.
  Kram

 5. Vad är då skillnaden på löpband och gåband? Hastigheten man kan ställa in?

  Det blir perfekt att ha den ska du se! På med TV eller ljud i öronen och sedan travar du på så länge du vill och orkar! 🙂

  Snackade med maken som sa att gåbandet bara går till 10 km per timme, vi tror att löpbandet går snabbare och är stabilare att springa på, antar att det har starkare motor.
  Jag tror att det blir perfekt har inte hunnit gå på det på riktigt ännu idag har familjen varit här och grattat mig. Har bara haft tid med tårtbakande och stökande för att få det fint här hemma.
  Kram

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: