Andy Rooney är en smart kille

 

Sagt av Andy Rooney från CBS 60 minutes:

Jag värdesätter mest av allt kvinnor över 40.
Här är bara några få orsaker till varför: En kvinna över 40 väcker dig aldrig mitt i natten för att fråga ”Vad tänker du på?” Hon bryr sig inte om vad du tänker på.

Om en kvinna över 40 inte vill se på matchen, sitter hon inte bredvid dig och tjatar om det. Hon går någon annanstans och gör något hon tycker om, och det är i regel något mycket mer intressant.

En kvinna över 40 känner sig själv bra nog för att vara trygg i vem hon är, vad hon är, vad hon vill ha och vem hon vill ha det från. Få kvinnor över 40 bryr sig ett dugg om vad du kanske tänker om henne eller om det hon gör.

Kvinnor över 40 är värdiga. De har sällan en skrikande scen med dig på operan eller på en dyr restaurant. Men givetvis, om du förtjänar det, tvekar hon inte att skjuta dig om hon vet att hon inte åker fast för det.

Kvinnor över 40 är generösa med att ge ros, ofta helt oförtjänt. De vet vad det innebär att inte bli värdesatta.

Kvinnor blir synska med åren. Du behöver aldrig erkänna dina synder för en kvinna över 40. De bara vet.

Några fler rynkor, men en kvinna över 40 är mycket mer sexig än sina yngre medsystrar.

Kvinnor över 40 är ärliga. De talar omedelbart om för dig att du är en skit om du uppför dig som en. Du vet var du har henne.

Ja, jag hyllar kvinnor över 40 av många orsaker. Dessvärre gäller inte detta för män. För varje vacker, smart, sexig kvinna över 40, finner vi en skallig, småfet typ som skämmer ut sig med en eller annan 22-årig servitris.
Kvinnor; förlåt.

Och till alla de män som säger: ”Varför köpa hela kon när du kan få mjölk gratis”…
Här är en liten uppdatering till er: Nu för tiden är 80 % av alla kvinnor emot äktenskap. Varför? Jo för kvinnor förstår att det inte är någon ide att köpa hela grisen för att bara få en liten korv…. 

*****

7 reaktioner till “Andy Rooney är en smart kille

 1. Jag som bara är inne på mina blott 22 år har tydligen redan ett beteende för en 40åring om man ska gå efter det du skriver om i dagens inlägg… Fast jag vill att min karl ska erkänna sina synder och lite bryr jag mig om vad han tycker om mig även om jag själv är väldigt trygg i den personen jag är. Så till 100% är jag väl inte som en 40åring då.

  Allt annat tycker jag stämmer överens med mig. Jag skulle vilja påstå att det är så för kvinnor överlag. Och då menar jag kvinnor och inte flickor som fortfarande inte har förstått vad som är viktigt i livet.

  Jag tror vi alla bli kloka med åren. En kvinna över fyrtio vet ju så mycket mer än vad jag gör som är 20 år yngre. Det handlar väl om mognad.. Vilken predikan detta blev. Vem försvarar jag? Mig själv eller det hela kvinnliga fenomenet? Bara några tankar om ditt inlägg 🙂

  Kram

  Du är ovanligt klok för att vara i din ålder annat kan jag inte säga.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s