Rent skitsnack

Pratade i telefonen när Watson började trampa runt, när han krafsar på ytterdörren då gäller det att slänga på sig kläderna.

Vi går där ute i  majsolen och njuter, han kissar och kissar och kissar och kissar och kissar och kissar och … det är en hanhund jag har. Sen blir det dags för nummer 2 och jag plockar självklart upp efter honom. Vi går en längre sväng och så är det dags för nummer 2 igen, samma procedur,  jag plockar upp, men denna gång så fumlar jag (som vanligt nu för tiden) med den första bajspåsen jag har i andra handen. Fråga mig inte hur, men jag lyckades knyta påse 2 samtidigt som jag tappar påse 1 och på något underligt vis kliver i påse 1.  Resultatet blev inte så där lyckat om jag säger så … tursamt nog fick jag inget på skon, men lite hål gick det i påsen inte kunde jag ta upp, för det var mest  klet.

Jag har många gånger funderat över vad hundar egentligen tänker om att vi hussar och mattar ständigt kastar oss ner på marken för att med varlig hand plocka upp det hunden precis har gjort sig av med.

7 reaktioner på ”Rent skitsnack

 1. frunatmaken skriver:

  Det skulle kännas miljösmartare att ha sin hund i skogen så man slapp göra av med så många påsar. All denna plast för något naturligt som multnar så pass fort. Nu har jag bara lånehund men ändå, bor man i staden så det klart man tar rätt på efterlämningarna.

  Önskar att jag bodde med en stor skog bakom huset men så är det inte utan här bor massor av människor så man måste självklart ha sin hund kopplad och plocka upp skiten efter dem. Har retat mig på folk som tar upp skiten och lägger den i en plastpåse för att sen kasta den i naturen??? Va f*n rent ut sagt, hur tänker de? Eller … nej, de gör ju inte det. Korkskallar!

 2. Synnøve skriver:

  Ja man undrar lite vad hunden tänker…
  Tycker nästan det är pinsamt när vi går tur, Erri och jag och gör i från sig längst med vägkanten.
  Skogsväg alltså. Men vi bor ju på landet så det får ligga. Förmultnar ju fort.

  Så kommer man in till stan. Det första man gör är att kliva i rejäl jäkla…. hundskit…
  Många vackra ord som kom ur min mun ska jag säga.
  Varför kan inte folk ta upp efter sig?
  Det värsta är nog de som tar upp i påse, knyter den och slänger den på backen…

  Det snöar än…
  Kramen.

 3. Jenny skriver:

  Tack och lov för att vi bor på landet. Annars hade man fått knalla runt med skyffel och säck. Stor hund – stora högar. 😀

  Det är en fördel att bo som ni gör och så vackert dessutom, det märkt vilket foder Watson får, jag menar högarna blir störst om jag ger honom köpt torrfoder. Ger jag honom min hemkokta mat då blir det nästan inget alls att ta upp.

 4. Daniel skriver:

  Vet problemet. igår sket min hund på toget 2 ggr , som utsmetad gröt. Och hunden bara log när jag plockade upp.

  Om Watson gör det på fel ställe så får jag nästan panik, just det där att det kanske är fel konsistens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s