Dagen som Gud glömde

Nu skulle jag ta min nalle och gå och lägga mig, det verkar hopplöst att få den här människan i säng.

Dagen har gått i fibromyalgins tecken med lite krämpor både här och där och jag känner mig lite sur över att fibron tar så mycket tid av mig, fast jag försöker att ignorera det hela.

Jag har så klart varit ute med Watte i den kalla blåsten var inte alls skönt, vi träffade lite andra hundägare och pratade rätt länge, ren terapi faktiskt. När man är hemma så träffar man inte så många att prata med om man inte vill sitta i telefonen, vilket jag oftast vill men ibland är det rent av helande att få ett riktigt möte.

Jag har bakat en ”uppochnervändkaka” som jag ska ta med mig i husbilen imorgon. Vill ha något gott att bjuda våra vänner på som vi ska hämta för en premiärtur. Vilken dag va? Full rulle och massor av intryck att bearbeta äh, skämtar med er detta har varit dagen som jag tror att gud glömde. Konstigt att man kan trivas så bra fast tillvaron verkar så torftig fläckvis?

Tur att jag inte levde mitt nuvarande liv när jag var ung för då skulle jag ha fått spader så rastlös som jag kunde vara.

Nu ska jag ta tag i mänskan och lägga henne ….

8 kommentarer på “Dagen som Gud glömde

 1. Hoppas du fikk tag i den människa och fick henne i säng….
  Själv är vaken och kan inte sova….

  Det blåser som katten här med….
  Som hyresvärden säger…
  Normalt Digernesväder.

  Sov gott nu min vän.
  Kramen Synnöve.

 2. Man hade nog fått spader i sin rastlösa ungdom, det är visst och sant, om man segat på då som man kan göra nu. Man har väl vant sig vid att ha småtråkigt och ganska ofta är det rätt behagligt.

 3. Ja, tänk när man var yngre och retade sej på gamlingar i släkten som segade på… nu älskar jag helger när jag får göra saker i min takt!
  Hoppas fibromyalgin gav sej… man önskar att man slapp sånt!
  Min karl har fått en ny smärtlindring i form av plåster som ska sitta i sju dygn… tror jag ska testa ett sånt.
  Hoppas det blev en lyckad tur med husbilen, vi tuffar runt i vår gamla härk för vi har ställt av personbilen över sommaren.
  Ha en bra söndag!

 4. för länge sedan gjorde jag en supergod uppochnervändkaka på aprikoser, kanske skulle jag göra den igen? Tack för påminnelsen! 🙂

 5. Upp och ned går det hela tiden här i livet…
  Husbilsturen är i alla fall något att se fram emot. Säger som Znogge: Hoppas det blev en trevlig tur 🙂

 6. Det är en kall vår. Men i en husbil är det väl lika mysigt som i en stuga med vedspis skulle jag tro. Det är nog vulkanaskans moln som kyler ner. I alla fall var det störhett varje dag i maj 2008.
  Tänker på Daniel Westling när jag tänker på dig. Ni seglar ju i samma båt. Tänker du på honom?

  Lustigt att du frågade om honom för visst tänker jag på honom oftare än jag borde som inte känner honom. Varje gång jag ser honom på bild så studerar jag honom extra noga, som om jag skulle kunna se att vi är olycksbröder/systrar eller vad jag ska säga. Jag tänker också på hur jobbigt det kan bli för honom som ska vara så synlig och betittad av oss alla, att behöva orka allt. Nu vet inte jag hur han egentligen mår, han var väl rätt vältränad tills skillnad mot mig som var ett konditionsvrak så jag hoppas att han mår bättre än vad jag har gjort och gör.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s