Vilsamt

Nu sitter jag här mitt i spenaten, närmast granne är vitsipporna som vänligt nickar mot mig när jag tittar ut, vi har idag suttit ute i stort sätt hela dagen. Tänk att det är så vilsamt när man kan få kliva rakt ut i naturen, jag säger bara fåglarna dessa små flitiga sötnosar började tidigt imorse och sjunga för oss. Jag har upptäckt en fågel jag inte alls känner igen det tycker jag är spännande, blåmesen boar i en fågelholk bakom oss.

Igår grillade vi en halv kyckling och kunde bara konstatera att vår grill är inte är gjord för att grilla större köttbitar, vilken tur att det finns skinn på kyckling för skinnet blev kolbränt, men köttet var vitt och fint. Man kan inte lyft upp gallret så att värmen blir mindre så stora köttbitar får vi hoppa över eller köpa en större grill.

Här händer inte så mycket och det är det som är så skönt med att vara här, visst finns det andra campare man kan titta på men det är rätt skönt att slippa sällskap. Nu skriver jag så fast min vän har kommit hit med sina två systrar, de har också en husbil, men jag tror att de har fullt med att umgås med varandra, men klart att vi ska ner och kika på deras husbil, de har bytt till en som passar dem bättre och vi har inte sett den än. 

Imorgon lär det vara hundutställning nere vid gräsmattan som sommartid är badplats, ska bli lite kul att titta vad det är för raser som ska visas. Watson har det bra här, vi har satt upp kompostgaller i en fyrkant runt ytterdörren så han kan skutta ut och in som han vill när vi sitter ute. Nu ska vi sätta fart på grillen till middagen … det blir fläskkotlett och stor sallad ikväll. Jag har packat ner en stor bit av den där chokladkakan vi hade på min födelsedag, lite grädde ska jag vispa så vi får lite gott till kaffet.

Ha det gott

4 kommentarer på “Vilsamt

 1. Att bo i husvagn/husbil är nog rätt bekvämt, om man inte är på tur med en familj på sju…. Inget uteliv blev det för oss idag bortsett från glass i hamnen, vi är väl litet stressade av diverse jobbjobb båda två, jag börjar fundera på semester för att ha tid att plocka och städa inför sonens student.

 2. Nu kom jag att tänka på Lena Nyman. När hon gjorde sin sketsch mitt i spenaten.

  Förstår du njuter nu. Vem skulle inte gjort det….
  Även om man ska möta folk är det gott att ha sitt eget och krypa in i. Så fortsätt njuta nu.
  Du, gubben och Watte.
  Själv ska jag hoppa i loppekassa.
  Trötter.
  Kramen från mig.

 3. Det låter som musik i mina öron. Njut nu all vad du kan. Fågelkvitter det är ju jag van vid att bli väckt av. Det är en behaglig väckarklocka, fast inte alltid när dom kör igång klockan fyra på morgonen. Fast det är väl ingenting mot vad vi hörde idag. Vi var på hönsutställning men det var nog mest tuppar där. Dom försökte överrösta varann tror jag. Det är väl bara att vänja sig om man ska ha höns. Ha det nu fortsatt skönt i spenaten och fortsatt trevlig helg.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s