Jag säger bara Göktyta

…………..just det, Göktyta

En sån såg jag i helgen utanför husbilen … jag blir helt till mig i trasorna när jag får se en för mig ny fågel.

Den tillhör hackspettarsläktet fast den inte alls är lik en sån. Jag är så glad att jag hittade den i en fågelbok för jag har sökt runt på internet utan att lyckas, det är inte lätt att hitta rätt pippi när man inte vet ett dugg och bara har sitt eget minne av den. Den beskrivs som reptillik med sin utdragna kroppsform, inte lik någon annan fågel. Den har lite slöa rörelser och tillbakadraget beteende, när jag såg den var det en tuff Blåmes som höll honom på avstånd från sitt bo.

Tra la la jag har sett en Göktyt … la la la

Det här ska vi prata om imorgon efter att jag har varit på ansiktsbehandling, där fick ni något att suga på så länge.

4 reaktioner på ”Jag säger bara Göktyta

 1. Synnøve skriver:

  En göktyt alltså…
  Aldrig hört om tror jag.
  Men den var fin måste jag säga.

  Ansiktsbehandling…
  Så skönt. Jag tror jag hänger med.
  Kos dig idag nu.
  Det ska jag, för idag, idag är SOLEN här…
  Äntligen.
  Kramen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s