Ännu en dag utan vettig rubrik

Idag har jag en bra dag och känner mig så glad för det, här ska passas på att gå på gå-bandet.

Jag har ökat upp mina betablockerare och får nog hålla mig på den här nivån för att må så bra det bara går. Igår ringde njurläkaren, hon hade ordnat en remiss till hudmottagningen för att kolla ett födelsemärke som jag känner oro för. Det är ju så att den medicin som Victorias Daniel liknade med att ta vitaminpiller ger en ökad möjlighet att få hudcancer bl.a. Så vi blir ombedda att titta på vår hud efter förändringar och nu tror jag inte att just det här födelsemärket kommer sig av medicineringen, för det fanns på plats redan innan operationen. Det ska bli skönt att få det kollat.

Watson och jag tog en tidigare tur än jag är van vid, idag blev han hämtad av sina hundvakter. Det blir bra för honom att komma iväg och träffa dem han tycker om, han har som en extra familj i våra hundvakter och deras dotter. Jag ska ta det redigt lugnt, lite egenvård ska jag ta till i min ensamhet. Benen, mina vinterben ska nu bli rakade så att jag kan gå ut i kjol utan att skämmas över raggen.

Maken är ännu i England och jag förväntar mig att han ringer senare idag eller ikväll. Fredag natt 24.00 kommer han hem, sent men så skönt att få hem honom … bara inte något askmoln bolmar upp lagom tills hans plan ska gå.

4 reaktioner till “Ännu en dag utan vettig rubrik

 1. Låter skönt med egenvård. Det behöver man ibland.
  Vad härligt att du har en bra dag, måtte det hålla i sig och följas av många, många, många fler utan svackor.
  Håller tummarna för det och likaså för att inga askmoln försenar makens hemkomst.
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram

 2. Vilken dag du… Man trenger lite egenvård och må gott ibland.
  Hoppas de inte är nått i det födelsemärket

  Visst är det gott att ha en extrafamilj till Watte.
  Avlastning är ett fint ord. Det är skönt.

  Jag ska leta hårfärg igen. Färgade det rött i mars. Nu börjar det bli grått igen…
  Suck…

  Fortsätt gotta dig i dag nu. Ska häve meg i solstolen ett tag till.
  Kramen Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s