Morgonhumör

 Dessa förbaskade morgnar … det är DN som väcker hunden som väcker mig … det är telefon som ringer utan att någon är där … jag har så svårt att somna om när jag blir väckt. Sen det där att jag har något att passa gör att jag blir ännu mer lättväckt. Watson blev hämtad av hundvaktsparet och jag stressar upp, in i duschen och vips är hela min morgon som bortblåst av den stress jag känner av att vara påklädd och uppe när folk kommer. Men jag mår bättre halleluja, tar det väldigt lugnt för jag vill inte må så där dåligt igen.

Nu väntar jag på sonen som ska komma över och äta lunch, han har matlåda med sig och det känns skönt. Jag har vägt mig varje morgon fast jag inte alls ska och ser att jag lite, pyttelitet i taget går ner i vikt. Men något kilo handlar det nog om den här första veckan. Det är bara att kämpa på med rökt lax lite färskost, oliver och annat jox haha, vilken bantning va?

Jag lagar annan mat också så inte är det bara glada rökta laxar som glider ner.

Inatt kommer maken hem, jag lär väl sova men så där lätt som man gör när man inte kan slappna av helt och hållet.

3 kommentarer på “Morgonhumör

  1. Det är inte kul att gå runt i morgonrock när det ska komma någon som man vill ju gärna vara uppe och klädd.
    Sen vet man inte helt vad man ska finna på att göra när de är här och gör vad det nu är de ska göra. Så man blir stressad. Svårt att ta det med ro även när de åkt.

    Hoppas lunchen smakte gott.

    Det tar ett tag sen kommer det gå bra och fort. Håller mina tummar. Alla tio.
    Kramen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s