Ner med händerna i myllan

Perfekt väder för att plantera om lite blommor, äntligen kom vi iväg till Blomsterlandet för inköp av både jord och blommor. Mina skott från pelargonerna hade fått rötter så det var verkligen på tiden att de kom ner i en balkonglåda. Köpte en lavendel och två små petunior i en vacker röd färg, det kommer bli fint när lavendeln börjar blomma. Jag vill inte skaffa för mycket blommor på balkongen, det blir så bökigt när man ska iväg på semester.

Idag har jag verkligen njutit av både åska, regn och svalare temperatur. Imorgon ska jag till Huddinge hudmottagning för kontroll  av ett födelsemärke som oroar mig, ska bli så skönt att bli avsynad från topp till tå …

Känner mig lite huvudlös ikväll, vi har varit runt och handlat både här och där och donat här hemma och någonstans på vägen tog orken slut.

Avd Problem med bloggen … fick ett tips av Angeli om att jag kunde ”ta bort” en hel del inlägg så att bara fem ligger synliga i stället för 20, för att snabba upp tiden det tar att ta sig in till sig själv och för den delen hoppa runt hos sig själv. Nog går det lite snabbare, men upptäckte att jag efter de fem inläggen hamna i september 2008. Undrar varför det är så? Jag borde ju se de inlägg som kommer först i tur efter de här fem som jag nu har valt att visa. Jag och det tekniska kommer sällan överens …

6 reaktioner på ”Ner med händerna i myllan

 1. frunatmaken skriver:

  Det är mycket med det där bloggeriet som understundom känns som ett mysterium. Jag har emassa problem på sina ställen att kommentera för att jag tydligen för en slumpvis oklar identitet.

 2. livsglimtar skriver:

  Ha ha frunatmaken inte är det lätt när man är osäker på sin identitet. Jag ska nog erkänna att jag inte är så intresserad av det här tekniska, allt ska bara funka tycker jag 😉 utan utbildning på KTH. En del problem får jag för att instruktionerna oftast är på engelska, jag fattar helt enkelt inte alla fackord.
  Vi får kämpa på …

 3. Synnøve skriver:

  Det där med att allt är på engelska är inte lätt ska jag säga. Man fattar inte hälften av vad det står med alla fackuttryck de använder.

  Mysko med inläggen som försvann. Vad händer om du bara enkelt gör en uppdatering?
  Borde det inte komma tillbaka då?
  Jag bloggade först på WP. men bytte till blogspot för jag hade mycket strul på WP. Nu funkar allt. Alltid, nästan.

  Ska ner med nävarna i myllan här med idag. Vi har ju en röd och vacker dag i dag med hihi.
  Inget vidare väder, kyligt, men de går. Eller om jag faktiskt ska vänta tills i slutet på veckan. Ska bli minusgrader här i morgon säger maken som studerar väderprognosen tillsammans med hyresvärden som är bonde.
  Nu tänker jag ta mig en fika. Kommer du?
  Kramen hon som fryser om totta.

  Hej
  Men klart att jag kommer … sträcker fram kaffemuggen … tack! Du jag bjuder på de där nya mazarinerna som är gjorde för att Vickan ska gifta sig, varsågod och smaka.
  Vi har kanonbra väder ännu, och lagom varmt precis som på beställning från mig. De där inläggen finns ju kvar om man går in och kollar i arkiv så de har inte försvunnit helt.
  Kram

 4. Daniel skriver:

  Om jag bodde närmare dej skulle jag sköta om dina blommor så länge du e på semester!!!!

  Du är verkligen en pärla, önskar att du bodde nära så att vi kunde fika och snacka livet och döden och fan och hans mormor … här ta en mazarin du också och en påtår.
  Kram Hjärtat!

 5. Kalmardamen skriver:

  Hej,
  Låter som det blir jättefina blomlådor. Inte bara att titta på utan även att få känna lavendelns doft när du sitter där ute på balkongen och också vilar ögonen på vattnet och båtarna.
  Ha det Gott!
  Kram

 6. Vb skriver:

  Hey baby, petar bort några smulor från duken.Goda mazariner.Men du kolla i högermarginalen vilka raddor!Kolla inställningarna för ditt tema, finns det några andra widgetar för t.ex arkivet; menar så det blir en rullgardinsmeny när man klickar?Men å andra sidan tycker jag nog helst att du byter tema.Känns inte riktigt du det här.Att det tuggar har du rätt i, för mycket att ladda upp, rensa i ditt mediabibliotek.Kanske där vajsingen ligger?Visa A vad jag skriver så fattar han, hur laddas bilderna upp?Suss gott nu sis, jag borde oxå….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s