Vikt av vikt

Avd. Våg:  Vågen ska man inte bry sig om när man håller på med ett ät projekt, men dum som jag är så landade jag där i morse och se på den … glassen hade landat så fint i mina valkar att jag kunde lägga till 1 kilo på min viktuppgång.

Avd. Misslyckanden:  Man ska så mycket när man går in på en diet … inte väga sig, mäta sig med måttband och ha tålamod för fyra. Jag känner just nu att jag inte har ett dugg av ovanstående, jag ska fira det med att äta gröt och kokt ägg till lunch. Jag utnämner mig nu till världens velputte, jag kan banne mig inte bestämma mig för en rät linje längre. Jag hattar än hit än dit och det är nog bara att konstatera att det är där jag är just nu verkar inte kunna koncentrera mig på något längre projekt utan att köra i diket.

Avd. Lek:  Nu har jag lekt lite här inne igen med ny header och annat, roar mig väldigt att byta gardiner, jag blev lite höstlik och sober denna gång, men det går snart över.

Avd Problem:  Har problem både när jag ska gå in i min egen blogg och gå över till andra som har wp, det tuggar så förbaskat och jag undrar om ni andra också har det så och om inte vad sjutton är det för fel hos mig?

Avd. Väder:  Äntligen regn och grått, svalka på väg så att jag kan leva lite bättre.

3 kommentarer på “Vikt av vikt

 1. Avd Våg. Min skriker när jag närmar mig hihi…..
  Men vänta bara..
  Avd misslyckanden. Samma här. Vilken diet/kost ska man följa? Ska man tro på allt som står?
  Jag har kommit fram till att jag följer min egen kost. Äter det jag vill, men i mindre mängd. Mera grönt och frukt. Så får vi se.
  Avd lek. Det är viktigt att leka. Så vi fortsätter väl med det, eller?
  Avd problem. Nej jag har inga som helst problem med att komma in till dig.
  Hoppas det löser sig för dig på den fronten.
  Avd väder….
  Sol, regn, svarta moln, blåst, 14 plus, sol, blå himmel, 23 plus, vind, svarta moln, regn 11 plus…..
  Just nu skiner solen och det är 21 grad ute.
  Avd annat.
  Sköt om dig och njut dagen. Vad det än är för väder.
  Kramen Synnöve.

 2. Hej,
  Vid 6:e försöket lyckades jag äntligen ta mig in i din blogg. Tidigare försök har slutat med att ”Tyvärr svarar inte programmet”
  Det har varit segt andra dagar med, men inte lika illa som idag!

  Som du sett så har jag haft problem med texten i min blogg. Jag hann aldrig få iväg hjälpmeddelandet. Utan helt plötsligt gick texten att läsa igen fast jag inte ändrade på någonting.
  Sköt om Dig!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s