Väderomslag

Efter att ha sovit dåligt väckte maken mig och undrade om jag skulle åka med honom till blodprovstagningen. Usch, det var ingen bra morgon kände jag direkt, släpade mig upp och in i duschen.

Väl hemma igen så fanns det bara ett läge och det var soffan, somnade och sov i två timmar. Nu har vädret slagit om och fibromyalgin slagit till.

Vi har fått information om att vi är vattenlösa mellan 09-16.00 i två dagar, så här står vattendunken vi brukar ha i husbilen och så en hink med vatten på toan. Går ingen större nöd på mig … tänker på dem som lever utan vatten för jämnan, det brukar jag tänka på när jag duschar, hur förbaskat bra jag har det.

Jag håller på och kokar lite rotfrukter till lunch … tänkte äta dem med keso och rökt skinka. En sån här dag när jag inte alls vill äta riktig mat, men tvingar mig själv att laga något. Sen ska jag tvinga i mig 😉 en kaffe latte och så den sista kungliga mazarinen, ha ha det blir nog svårt. Sen ska jag göra som kvinnan på bilden lägga mig och läsa.

150 tusen besökare … får väl fira med ballonger och lite glädjefnatt! Om ni bara kunde förstå hur ni har lyft mig genom åren ni alla som har tittat in och kommenterat. Tack till Er Alla!

Glädjefnattet!

4 kommentarer på “Väderomslag

 1. 150 tusen besökare! Du milde himmel.
  Grattis till alla dom. Känner mig delaktig, jag är ju en av dom.

  Inget vidare det där när något bara slår till. Men du fann ju tröst då. I en kunglig mazarin hihi.
  Det går fint att klara sig utan vatten så länge man har en hink man kan lite i.
  Här har det hänt flera gånger. Ena gången var det allt vatten. Andra varmvattnet. Vi var utan det i en vecka. Gick bra. Liiite kallt att dusja och tvätta håret då, men annars var det ok hihi.

  Nu blir det en kvällsfika med nybakat.
  Kos dig min vän. Det har du förtjänat.
  Kramen Synnöve.

 2. Yey, grattis vännen 😀

  Jo det där med vattnet får en att tänka till när jag är uppe i stugan. Där har vi ingen rinnande vatten utan tar upp ur en brunn på gården. Varmvatten kokar vi på spisen, och den där kastrullen ska räcka hela tvagningen, man vill ju inte stå där i lödder och vänta på en ny omgång. När jag kommer hem och står i duschen så känns det verkligen som att jag slösar!

 3. Hej,
  Vilken skillnad att titta in hos dig nu. Tidigare fick jag gå ut och sätta mig under tiden datorn segade sig fram efter att jag tryckt på din länk.

  Usch, vad jobbigt med hudmottagningen. Vilken besvikelse. Hoppas böckerna gav lite tröst.

  Ha en så bra dag som möjligt, trots fibromylagin, hoppas värken ger med sig.
  Kramar till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s