Ännu en fräckis …

Kanske en fräckis till när jag ändå är i farten …

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar. ”Ja visst, fråga på bara”Den unga mannen frågar sin pappa, ”Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?”Pappan blir lite förvånad, men svarar, ”Jo min son, det finns tre sorters bröst.I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.Runt 30 – 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.Efter femtio, blir brösten som lökar.”Lökar?””Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta”Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.”Kan jag ställa en personlig fråga?Mamma, hur många typer av penisar finns det?Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.”Jo min dotter, en man går igenom tre faser.I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.Runt 30 – 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.Efter femtio blir penisen som en julgran.” ”Julgran?””Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration.”

10 kommentarer på “Ännu en fräckis …

  1. Tänk att det ska vara så kul med underlivet och tuttar förstås. Ett slags ge igen på varanda. Men jag skrattade. Det är ju sant. Allt hänger till slut. Härligt! Då kan man koppla av från spelet.

    Vilken fin modell du har valt på bloggen. Den vill jag också ha. Vad heter den? Törs man byta? Följer allt med? Så man slippe göra om allt menar jag.

    Klart att du ska byta det står alltid längst ner i varje inlägg vad de modeller vi väljer heter så skrolla ner så ser du. Den har flera olika motiv du kan välja som bild ovanför. Nej du får sätta till blogroll och annat som du vill ha på sidan, lite pilligt.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s