Datorlös och lurlös

Hela dagen utan telefon och dator … man blir rätt vansinnig när man har startat om hundra gånger utan resultat. Det är då man börjar ösa ur sig fula ord, ringer Com Hem och där satt ett pucko till kille som skulle ordna det hela med att starta om i från dem. Inte ett smack kunde han, jag ringde maken som blev arg för det är sånt man betalar för. Han ringde upp när han kom hem och fick tag i en tjej som såg direkt vad som behövdes göras, maken sa att varje gång är det tjejerna som vet exakt vad som är fel, killarna är oftast botten. Konstigt att de vill ha så dålig personal, det finns ju mängder av arbetslösa som säkert både kan och vill lära sig ett jobb.

Kan ni tänka er att killen jag pratade med satt där med mig och mitt olösta problem och började snacka om att vårt avtal skulle gå ut i juni och bli dyrare om jag inte gjorde något åt det. Skulle inte tro att jag ville binda mig för något nytt med dem, det är väl bra att bindningen går ut så man kan göra som man vill. Snacka om dålig taiming att försöka sälja in sig när jag sitter där utan dator och telefon för att han är inkompetent.

Imorse var jag till labbet igen och lämnade prov … det visade sig att det var helt ok, förmodligen hade jag druckit för lite inför förra provet. På vägen hem var jag hem till en katt som behövde matas då husse och matte är borta. Tänk att de kan håra så fruktansvärt, jag var helt full av hår efter alla smekningar och den slingrande svansen. Sen var det bara att gå hem och lägga sig i soffan och sova flera timmar tills det var dags att gå ut med Watson. Dagarna är inte så kul för mig just nu, jag vill en massa men får bara inse att kroppen inte orkar, är inne i ett skov av fibromyalgi som aldrig verkar ta slut. Sover inte heller bra eller för lätt … vaknar av att grannen tappar upp badvatten vid 06.15 tiden, blir galen på detta rinnande i en halvtimma så gott som varje morgon. Kan någon fatta varför man spolar upp ett bad vid den tiden? Sånt fick jag lära mig att man inte gjorde varken för sent på kvällen eller för tidigt på morgonen av hänsyn till grannarna. Jag skulle lätt kunna dränka den personen vissa morgnar, jäkla fasoner. Duscha kan man ju göra en snabbis oavsett tid men hälla upp ett helt badkar? Många är så egoistiska nu för tiden …

Imorgon ska jag träffa hela jättegänget som växte upp i samma område som mig, måtte jag bara må bättre än idag för annars kan jag inte åka dit. Det ska bli regn och det är väl typiskt vi som ska träffas på ängen och äta lite tillsammans. På kvällen är en restaurang bokad, men det har jag inte tackat ja till, är glad om jag kan vara med på dagen en stund.

5 kommentarer på “Datorlös och lurlös

 1. Hört flera som har problem med comhem. Idioter är det tydligen på den firman.
  Tror att de anställer folk som inget kan för det får inget annat folk.
  Tur tjejerna kan. TJEJER KAN! Så det så.

  Inget vidare att vara så trött och sliten som du är nu heller. Men det är väl kanske inte så mycket du kan göra åt det.
  Det är bara att vila, vila och åter vila.
  Du får mysa med Watte på balkongen i ställen.
  Satt ute och mös med Mats hund nästan en timme nu. Bara klappas, klias och så ska han pussas. Det är ett under att jag ser genom mina glasögon….

  Synd med restaurangen. Men tror du gör rätt. Det kommer märkligt nog flera gånger.

  Nu ska jag ta med mig mina smutsiga brillor upp och finna kudden. Trötter jag med.
  Ha det gott min vän.
  Kramen.

 2. Snacka om att man blir lätt förbannad när man talar med dessa oinkompetenta människor. Jag fick hem en tekniker (kille) när jag hade problem med min boxer (telias) skall ju vara så bra med trådlöst, inga andra har problem med detta, men när han är hemma hos mig så kommer det fram att alla lägenheter inte kan ha dessa trådlösa system, men detta framgår inte någonstans… Han gjorde egentligen ingenting, men efter några dagar började boxern att fungera helt ok, märkligt va?!

  Ang din granne som badar så tidigt kan man inte säga till om detta, de är ju för fan helt omännskligt att bada vid den tiden….

  Tråkigt att höra att du inte mår så bra nu, hoppas du snart bättrar på dig

  kramar Laijnen 🙂

 3. Fast jag brukar tycka att tjejerna på div supporter kvalat in med könskvotering.Men nu går det snabbare att ladda upp din blogg, Tjejen eller A?Bra i alla fall.Hoppas du får en nice träff och att du kanske kan få ändra dig om restaurangen om du pallar.
  Imorgon söndag får jag den bästa Morsdagspresenten ever; Dotter kommer och vi ska bl.a käka på Persisk krog!
  Puss så länge

  A hjälpte mig och skrev till wp, de var faktiskt väldigt snabba med att svara. Jag hade gjort fel när jag lägger in ett nytt inlägg, varje inlägg trodde jag att jag måste klicka på ett ställe som gjorde att alla inlägg på något vis ville ligga först så det blev ett väldigt bläddrande bland mina över 400 inlägg sedan de la om hur man lägger in ett inlägg. Så A satte sig och tog bort det fel jag hade gjort på alla de där över 400 hundra inläggen. Så nu går det så snabbt att jag inte tror att det är sant.
  Härligt att du får dotterbesök imorgon det gör mig glad att höra. A ska spela golf med D så jag blir ensam och funderar på att ringa min mamma och höra om hon vill komma över och fika. Jag kan baka ihop något med grädde på och bjuda henne.

 4. Hej Vännen,
  Du formulerar dig så bra att jag verkligen kunde känna din frustration över den inkompetente datorkillen.

  Tråkigt med din fibrymolagi. Tycker du har fått kämpa tillräckligt med din njure. Du borde ha sluppit de här skoven. (Likaså de morgonpigga badegoisterna.)

  Önskar så att du ska bli piggare och skickar många Styrkekramar!

  Jag har liksom glömt bort hur dålig jag blir av fibromyalgin för jag har trott att det mesta har varit njursvikt under de här sista året, men då uppblandat med fibron. Jag har oroat mig för hur jag skulle må när jag väl hade fått en njure, inte så mycket över hur njuren skulle funka, utan just hur det var med fibromyalgin och nu vet jag att det kommer att bli skov resten av mitt liv, med hopp om att det hela blir lite bättre när min kropp har hämtat sig mer efter operationen och alla tabletter.
  Jag skyndar mig att slurpa i mig styrkekramarna.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s