Axlar tunga frågor

När jag promenerade runt med Watson så funderade jag över vad det är som håller min väska uppe på vänster axel? Prövar jag att hänga den på höger axel så faller den bara ner, vad är det som gör att det funkar så?

Jag letar axelbilder och hittar ett skelett och kan det vara så att den där kanten som går ovanpå axeln är den som håller väskan kvar? Titta själva, vad tror ni? 🙄 Ser ut precis som en bra sak att hänga väskan på eller hur?

Inte är det lätt att tänka när man går där ute, det var varmare än jag önskade. När vi gick ner för en backe så började Watson nosa med huvudet högt upp och jag förstod att han kände igen en lukt, plötsligt bar det av och jag tänkte att nu sitter nog vårt hundvaktande par ute i parken, mycket riktigt där satt de en lång bit ifrån backen. Tänk att hundar är så duktiga på att nosa, imponerande. Minns när vi gick kantarellsök med honom för en hel del år sedan. Han var väldigt duktig på att hitta svampar som vi i brist på svamp hade köpt på Ica. Vi kastade ut svamparna och lät hundarna söka upp dem.

Kan ni tänka att flera år efter den kursen var höstarna snustorra och svamptillväxten lika med noll. Där ligger en kunskap i träda, få se hur det blir nu i höst när jag är pigg och orkar gå i skogen igen, det längtar jag efter.

Jag blev så glad idag, fick en kasse med kläder stora nog för att hysa denna kurviga kvinna, precis vad jag behövde. Tur man har vänner som också har kurvor och kläder som bara ligger.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara vila en stund.

Gårdagens middag blev så soligt gult att jag fotade den … röran med de vita bönorna var verkligen god med cocosmjölk och gurkmeja.

7 reaktioner på ”Axlar tunga frågor

 1. Synnøve skriver:

  Vilken god middag du fick i dig i går. Kokosmjölk är kanon.

  Ja man undrar lite om du funnit lösningen på axelproblemet.
  Det är just därför att jag har ryggsäck. För då glider den inte ner hihi.

  Ska gå upp och tvätta fötterna. De är gröna….
  Har klippt gräsmatan. Men det blev inte klart. Klipparn strejkade helt plötsligt….
  Och jag som var nästan klar.
  Kramen 😀

  Kanske är det en fin kur för fötterna med grönt gräs? Hur blev det med geten?

 2. livsglimtar skriver:

  Jag har rygga men tycker att den är jobbig att kränga sig i och ur … men kanske skulle jag ta och ställa fram den så vet man aldrig om jag plötsligt byter till den. 🙂

 3. Gun skriver:

  Hahaha, min väska hänger också bättre på ena axeln. Inte har jag tänkt på varför..:)
  Maten ser jättegod ut! Jag älskar bönor, men magen tål det tyvärr inte.

 4. anne skriver:

  ”kurvor och kläder som bara ligger….”?

  Ptja.

  Jag antar att mina kurvor bara ligger de också. 😉

  Jo. En jag jobbade med hade en kantarellsökande katt som hette Kalle. Jag önskar våra katter fattade sånt.

  🙄 Har aldrig hört om en sån katt och varför fattar inte dina katter det hela? Du får skaffa kantareller och sätta igång och öva upp dem, låter väl lätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s