En snabbis

Yr i bollen dag … tror att det beror på stressen av att gå ut med Watson, hämta pengar och få besök av en vän. Men hur fånigt låter inte det att vara sån?

Väldigt skönt väder även idag och jag hoppas att det håller sig och inte blir varmare. Igår var min donator hit en sväng och hämtade nyckeln till min cykel som hon ska låna. Hon har säkert gått ner sex storlekar sedan jag fick hennes njure. Hm och jag har gått upp allt hon gick ner, hade inte räknat med en sån sak varken för henne eller mig. Hon ser ut som en snärta, så tjusig så det är inte klokt. Nykär är hon också och det brukar man inte bli tjock av … värre sen när kärleken flyttar in då tjocknar de flesta till igen.

Imorgon ska jag iväg igen och ta blodprov och sen träffa husläkaren, måste prata lite med henne om min ytliga sömn, det är inte bra att vara så här lättväckt. Kanske kan jag ta någon annan sorts sömntablett en kort period, för det handlar med all säkerhet om fibromyalgiskovet jag är inne i.

Nej, nu ska jag dra iväg på en längre promenad med min fyrfota kompis. Kram på er alla.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

 1. Gokramar till dig med.
  Är det månne lösningen på allt bärande och kånkande på allt för många kilon…
  .. att skaka fram kärleken och ge den en nytändning… då ska jag skaka allt vad jag orkar… min lösning nu = låter bli att väga mig. Tänk dig…alla mina för många kilon sitter på mage och byst. Så alla bystdrottningar…akta er för här kommer en liten teskedsgumma med stooora, hängande…..jisses, vad har vi fått det ifrån att stora bröst ska va`sån höjdare … ha det finfint….och du…här har du en till som vaknar…sover lätt..

  Precis, det är på magen det mesta sitter och runt om ser ut som en gravid tunna. Jag försöker också att låta bli att väga mig men på måndag ska jag till njurläkaren igen och då måste jag väga mig ..
  För kvinnor är det väl aldrig en höjdare att ha stooora bröst, brukar mest bli problem av sånt. Ryggen och axlarna tar stryk, det är nog männen som har en vurm för stora bröst. Undrar om det hänger ihop med deras uppväxt det där att bli ammad.
  Kram till dig goa tös!

 2. Kväll!
  Jo, jag tror du har stressat dig till yrseln. Varför?
  Det där är ju saker du gör normalt nästan varje dag…
  Kan det vara att du dessutom sover för lite?

  Vikt? Vad är det?
  Kilon? Det jag vet är jag har för många haha…

  Inte sjutton är det nån höjdare med stora tunga tuttar heller. Ont får man i axlar och rygg…
  Svårt att hitta snygga bhar…
  Hänger…
  I vägen….
  I och för sig behöver man inga simdynor när man simmar då…
  Man flyter liksom på dom hihi.
  Tur man är en mogen (hm nåja) vuxen kvinna så man törs skämta om det attributet.
  Fattar inte helt varför karlar tänder så på tuttar?

  Ha en skön kväll.
  Jag skulle klippa gräsmattan idag. Bytt olja i den, fyllt på bensin. kollat tändstift och att inget sitter löst. Kom halvvägs då bara dog den…
  Nu står den där och skäms och jag sitter och svär över en halvklippt matta…
  Tror jag köper en get….
  Kramen.

  Bää ha ha en get, ja det vore väl lagom att starta upp en get. Jag är överkänlig för stress sedan många år .. utbränd rest jag försöker lära mig leva med. Blir det lite för många olika saker jag ska passa så blir jag lätt yr.
  Kramis gullrumpa

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: