Utslagen

Letade bild för mitt för dagen tillstånd som utslagen, det var då jag insåg hur svårt det måste vara att lära sig svenska språket. Det här med utslagen kan ju betyda en massa olika saker.

Utslagen som en blomma

Eller varför inte utslagen på denna bild. Igår hade jag en stark och normal dag så idag med fibromyalgins logik blir det svaga muskler med värk både här och där, en orkeslös kropp.

Men jag är glad ändå och tänkter sätta mig tillrätta i soffan och sticka på ett par sockor jag har börjat med. Var bara tvungen att sätta på java, kaffetarmen blev olidligt sugen.

Ikväll är maken på baluns på jobbet och kommer hem sent, han kommer att ta det lugnt för vi ska ut med husbilen imorgon. Denna gång är alla basprylar redan där, så det blir bara till att packa lite kläder och mat. Jag har köpt en påse frysta räkor och en baguett som jag ska proppa full med räkorna sallad och lite majonäs. Det blir middagen så skönt att slippa laga mat.

5 reaktioner på ”Utslagen

  1. turez skriver:

    Ja, jag tror Svenska är det svåraste språket. Kanske. I alla fall med de utlänningar jag har pratat med. Massvis med svåra ord och olika betydelser. Det har egentligen alla språk. Vi har bokstäver med prickar över som andra inte har en aning om hur man uttalar… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s