Regnande näsor

Är ur slag även idag … som en gammal seg deg, verkar aldrig få kraft i kroppen.

Ute med Watson regnade det näsor över oss … manna från himlen har jag hört talas om dock vet jag inte säkert vad det är, men näsor från himlen är en festlig variant. Minns att jag som barn delade på näsorna och vek ut dem så att de gick att sätta fast på min egen näsa.

Idag har jag skrivit en lista ”att göra saker” som jag konsekvent gör mig blind för. Baka matbröd uppmanas jag att göra men jag köpte en god men usel variant av bröd, rent av Skogaholmslimpa i fyrkantsformat som de flesta nytillkomna bröd nu ser ut. Stryka … tror ni att jag får det gjort? Nej, blir nog inget av med det …

När jag tidigare var ute så tänkte jag att jag är som en sån där svajmast i psyket, ena stunden mår jag prima och kör på som aldrig förr och andra stunden så går luften helt ur mig och jag rasar ner i det svarta hålet. Idag mitt i näsregnet dalade jag väldeliga i humöret och tänkte att det är verkligen ingen mening med att leva och må så här flåsigt och tröttsamt. Det är deprimerande att bli fet … jag ska villigt erkänna att jag har jäkligt svårt för min kropp just nu. Bara att få den fetknoppen att röra sig med mig är rent av hopplöst vissa dagar. Jag är deprimerad men försöker att inte låssas om det men ibland blir det så påtagligt att jag inte kan blunda för det hela.

Tålamod ska jag ha efter den stora operationen, all omställning som är för kroppen både med ett nytt organ och alla mediciner för att inte tala om alla psykiska faser man ska igenom innan man kommer iland. Jag siktar land, men tror nog att jag har gått på grund och svajar där på en sandbank kanske för att hitta mig själv, stanna upp ett tag och inte bara skynda för att sälla mig till alla de friska. Jag säger bara fibron, fan tan …

5 kommentarer på “Regnande näsor

 1. Det regnar män vet jag man gjort en låt om. Så du skulle kanske skriva en om att det regnar näsor….
  Jag tycker du ska köpa bröd, äta det du vill och försöka ta det lugnt och ge kroppen en match!
  Stressa inte med bak, och sånt. Du har nog att tänka på för stunden.

  Sänder dig en varm kram från nabolandet.
  Kraamen 😀

  Det tråkiga är att jag idag inte skulle orka med om det regnade män … sorgligt eller hur?
  Min goa kompis kram på dig!

 2. Verkar inget vidare för tillfället, förstår dig fullt! Kanske är det ok att bara ”vara” i det som är ett tag, som du själv skriver, stanna upp. Vet att det kan vara svårt, speciellt om man har en personlighet som vi har.
  Sätter mig bredvid dig där på sandbanken och sällskapar en stund. Sköt om dig kära du! Kram!

  Kära hjärtat här räcker jag dig termosen, ta du en kopp kaffe eller the, cocosbollar har jag gott om så ät på du. Skönt att vi kan sitta där på sandbanken och mysa tillsammans.
  Kram

 3. Äter du antidepressiv medicin? Om inte kanske det vore bra för dig en period.

  Och köp du ditt bröd, inte behöver du hålla på och baka. Lägg energin på att pyssla om dig själv.

  Kram

  Nej och jag vill inte börja med det kroppen har nog med konstig medicin i sig, allt går över med tiden och jag är inte helt under isen. Kan ta mig igenom det här det vet jag …
  Kram

 4. Önskar att det slutade blåsa så den där svajmasten stod upprätt och stilla, att den inte blåste ner i mörker.
  Njut av ditt köpebröd och pressa dig inte till att göra saker som inte är livsnödvändiga.
  Jag gör er gärna sällskap, myser där på sandbanken med en kopp kaffe och coccosbollar.

  Hoppas du får en trevlig kväll med studentfirandet!
  Sköt om Dig!
  Styrkekramar!

  Jättemysigt att du också kommer ut till sandbanken och käkar cocosbollar. Kram på dig.

 5. Jag har så svårt att förstå. Jag läser, men eftersom jag inte själv har varit i den situationen så är det svårt att begripa hur snabba växlingar det kan vara…

  Därför säger jag inget annat än:
  KRAM på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s